reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja robię za kontrolera na górze u nas bo próbują rozmrozić przy pomocy spawarki krany są poodkręcane żeby jak coś ciśnienie pociągnęło ewentualnie też kawałek lodu,na dole teściowa pilnuje.

reklama
neciuszka: a to macie akcję, może wam sie uda, to byś juz miała wodę,
a tą rurę to ogólnie naprawili i tylko zamarzł oczy cos tam jeszcze nie tak ?

A ja tez się melduję! Dzisiaj objadłam się słodkościami (babeczkami i cynamonkami bo pączków nie lubię..) Mam nadzieję ze małemu nie zaszkodzę... :-D

Dzisiaj w nocy mój mały spał ponad 5 godzin ciągiem! :szok: aż sama się przebudziłam i sprawdzałam czy on żyje... :no: wieczorem ściągnął ze mnie mleko z dwóch piersi i na tak długo mu starczyło! Tak więc wyspana jestem ekstra! :-D Za to w dzień Konradek cały dzień na rękach u mamy... bo od razu jest płacz jak go odkładam do łóżeczka... na wersalce obok mnie śpi, bo czuję że ktoś obok niego się rusza i nie jest sam.

Czy ja już mówiłam jak bardzo go kocham!

Atanku trzymam kciuki żebyś albo nabrała więcej cierpliwości, albo zeby Amelka już się z mamusią przywitała! :tak:

Co tam dziewczyny u was?

Lamia to zamarzła woda w rurze tylko nie wiemy dokładnie w którym miejscu. próbują mam nadzieję że się uda bo już mam dość, ani się umyć jak należy tylko taka prowizorka, kończy mi się bielizna a wyprać też nie ma jak

Fifka gratulacje :) koleżanka z fb widziała twojego maluszka i stwierdziła że przystojniak z niego :)

fifka: a żeby ci tak maluszek każdej nocy spał to byś wypoczęła :-),a że w dzień do mamusi sie tuli to ja ci tak zazdroszczę, oczywiście w dobrym stylu bo juz tak bardzo nie moge sie doczekać sowjej małej, oj dzisiaj mam tak idzień ze chce juz mojej dzidzi:-D

neciuszka:
a moze suszarkami ogrzewajcie

a myślałam ze to oprócz tej na dworze to jeszcze jakaś rura z tego wszystkiego w domu zamarzła, kurde to nie mam pomysłów, niech miasto/wieś jakimś sianem ociepli czy co, coś takiego kiedyś widziałam,
no to macie przerąbane :no:

te rury wszystkie są ocieplane cudowane bo mój teść jest hydraulikiem, to wszystko wina tego że za długo robili awarię dwa dni temu bo zamiast 3 godziny bo w tyle max można było zrobić to cały dzień barany robiły

reklama
Lamiav on i tak nieźle mi daje sie wysypiać. Może z dwie noce takie cięższe mieliśmy, ale tak to je i śpi. A co do tulenia, to jest uroczę - fakt. Serce mi mięknie i nie daje rady mu odmówić. Ale z drugiej strony to męczące... bo czasem nawet zjeść nie mam kiedy... :no:

Powiem szczerze że jestem teraz pod wpływem takich hormonów i uczuć że ja jako osoba przestałam niemal istnieć! Jest Konrad i on teraz jest moim "Ja"

Netka ja ci szczeże współczuje tej sytuacji... co za barany...

Do góry