reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No ja też ciekawa jestem co tam z Lovką... ciekawe czy urodziła...

Magdalena no widzisz... ja teraz załamana jestem jak ja ten rok zaliczę przy Konradzie...

reklama
Magdalena no widzisz... ja teraz załamana jestem jak ja ten rok zaliczę przy Konradzie...

Nie ty pierwsza nie ostatnia masz takie ekstremum :-)
zdolna bestyja jesteś, dasz sobie radę ;-)
kurcze mam tyle pierdół pozamawiane, ze już się pogubiłam co ma kiedy przyjść i znów się w domu zamknę i będę na kurierów w nieskończoność czekała.

fifka i magdalenko dacie rade !!!&&&&&& wystarczy w siebie uwierzyć ;-)

wiecie co jednak mnie moj maz czasem zaskakuje ;-) bo wczoraj pisalam o tym mieszkaniu co sie zwalnia dzisiaj pod nami i mowilam mu i myslalam ze to olal a przedchwilka mi tesciowa mowi o tym mieszkaniu ze michal z nia rozmawial itd ;-) ze jutro jak ma wolne chce isc do wlasciciela i sie dowiedziec jakie koszty i jak to wyglada itd ;-) wiec jednak mnie nie olal ;-) ale mnie to ucieszylo ;-) wlasnie zajadam omleta ;-)

atanek smacznego :) no widzisz jednak czasem potrafią zaskoczyć ;) ja wcinam danio sobie

fasolka
hihi teraz siedź i czekaj jak nakupiłaś :p a jak będziesz marudna to ci nakopiemy oooo :p

ja wprawdzie dziś skromne zakupki zrobilam ale mordka się cieszy ;)

no i rozmrażanie nie pomogło to co probówali, właśnie przyjechał chłopina koparką i rozkopuje przed płotem to tam gdzieś zamarzło nie w podwórku i będą szukać próbować coś z tym zrobić jeszcze dziś

reklama
Do góry