Pyscek
:)
hej
Atanku i jak tam ???
Atanku i jak tam ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
magdalenko o jaaaaaaaaaaaa jaki sliczny ;-) ty mi takich rzeczy nie pokazuj bo ja pieniedzy niemam ;-( a jest boski ;-) a ja najedzona ;-)
nie pytam sie czy chceta bo i tak chcecie jutro zobaczycie ;-) bo juz spicie ;-P
ale zaczelam 40 tydzien wiec zdjecie i fluidki dla naszych staraczek prosto z brzuszka
Zobacz załącznik 437397Zobacz załącznik 437398Zobacz załącznik 437399Zobacz załącznik 437400Zobacz załącznik 437401~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Magdalena no coś w tym obżarstwie naszych bobasów jest... Mój po wyjściu ze szpitala, w ciągu tygodnia przybrał 400g Dzisiaj też go zważymy (Kolejny tydzień mija...) i zobaczymy jak tam.
Becik PIĘKNY!! Ale cena... My będziemy jakoś na wiosnę chrzcić - właśnie muszę pogadać z potencjalną mamą chrzęsną
I jak Atanku? Rodzisz? Buzi w brzuszek!!
Monis a kiedy robiłaś poprzednie badania hormonów?
Mój syn jest zabawny... w nocy co chwile wołał na cyca ale jeść nie chciał... chodziło mu tylko o to żeby się do mnie przytulić... Po czym w objęciach zasnęliśmy na ponad 4 godziny I to jeszcze sama musiałam go na jedzenie wybudzać Ot śpioszek... a teraz walczymy z kupą bo cos ciężko idzie i mały się denerwuję i napina...
powiedziałaś do ewelinci, która właśnie zeżarła marsika tylko jej się uszy trzęsły ;-)tylko z owocami trzeba uważać mają dużo naturalnego cukru i po owocach też można tyć