reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
magdalenko o jaaaaaaaaaaaa jaki sliczny ;-) ty mi takich rzeczy nie pokazuj bo ja pieniedzy niemam ;-( a jest boski ;-) a ja najedzona ;-)

nie pytam sie czy chceta bo i tak chcecie jutro zobaczycie ;-) bo juz spicie ;-P
ale zaczelam 40 tydzien wiec zdjecie i fluidki dla naszych staraczek prosto z brzuszka
Zobacz załącznik 437397Zobacz załącznik 437398Zobacz załącznik 437399Zobacz załącznik 437400Zobacz załącznik 437401~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Atanku piękny brzusio :* no i gratuluję rozpoczęcia pieknego 40 tygodnia!!!!! Teraz nie pozostaje nic tylko czekać na przyjście Amelki :*

Magdalena no coś w tym obżarstwie naszych bobasów jest... Mój po wyjściu ze szpitala, w ciągu tygodnia przybrał 400g :szok: :zawstydzona/y: Dzisiaj też go zważymy (Kolejny tydzień mija...) i zobaczymy jak tam.

Becik PIĘKNY!! Ale cena... :szok: My będziemy jakoś na wiosnę chrzcić - właśnie muszę pogadać z potencjalną mamą chrzęsną :-D

I jak Atanku? Rodzisz? :-D Buzi w brzuszek!!

Monis
a kiedy robiłaś poprzednie badania hormonów?

Mój syn jest zabawny... w nocy co chwile wołał na cyca ale jeść nie chciał... chodziło mu tylko o to żeby się do mnie przytulić... Po czym w objęciach zasnęliśmy na ponad 4 godziny :shocked2: I to jeszcze sama musiałam go na jedzenie wybudzać :no: Ot śpioszek... a teraz walczymy z kupą bo cos ciężko idzie i mały się denerwuję i napina...

No cena jest okropna dlatego długo się zastanawiałam ale mąż też troszkę mnie namówił bo widział jak mi się podoba a, że nie jestem zdecydowana :-p spróbuję go później sprzedać :-p

A co do Konradka to on chyba naprawde się zgadał z Bartusiem!! On robi to samo! Płacze, szuka a jak go przystawiam to pocycka dwa razy i śpi! i broń Boże odłożyć go do łóżeczka :-p

mig o z colą mam to samo, wogóle ze wszystkim co niezdrowe, wciska we mnie ciągle te owoce, jakies sałatki mi robi a mi się już rzygać chce tym wszystkim :sorry2:

myślę, że o usg najlepiej zapytać lekarza, kiedy można zabrać męża

bellcia a to dopiero początek he he

No właśnie i mnie to przeraża że to dopiero początek :-D Ja narazie mam wszystkich owoców dość oprócz winogrona, jakoś mi zasmakował.

Na żywo jest jescze ładniejszy bo kupiłam go u siebie w hurtowni i płaciłam praktycznie tyle samo co na tej aukcji z przesyłką więc stwierdziłam, że nie ma sensu zamawiać przez internet. Po chrzcinach spróbuję go sprzedać chociaż za 50zł i mam nadzieję, że znajdzie się jakiś chętny a jak nie to będzie dla drugiego dzidziusia :-p

mojej koleżance lekarz kazał jeść winogrona bo są ponoć zapobiegają i łagodzą hemoroidy, tylko z owocami trzeba uważać mają dużo naturalnego cukru i po owocach też można tyć

słuchajcie mi lekarz powiedzial zeby jesc to na co ma sie ochote bo wieksza krzywda sie dzieje jak sobie na sile czegos odmawiamy i nam jezyk ucieka wiadomo bez przesady nie wypijac 5 l coli dziennie ale bez przesady - moja przyjaciolka musiala miec butelke coli obok łózka zawsze i przed snem lyzka nutelli bez tego nie zasnela - fakt przytyla 25 kg ale dziecko zdrowe ze hej a ona przede wszytski zadowolona podczas ciazy!
ja na poczatku tez winogronami sie objadalam bo mi smakowaly potem przeszło mi na grejfruty i pomarancze i tak juz zostalo do tej pory :)

reklama
Do góry