reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
magdalenko o jaaaaaaaaaaaa jaki sliczny ;-) ty mi takich rzeczy nie pokazuj bo ja pieniedzy niemam ;-( a jest boski ;-) a ja najedzona ;-)

nie pytam sie czy chceta bo i tak chcecie jutro zobaczycie ;-) bo juz spicie ;-P
ale zaczelam 40 tydzien wiec zdjecie i fluidki dla naszych staraczek prosto z brzuszka
Zobacz załącznik 437397Zobacz załącznik 437398Zobacz załącznik 437399Zobacz załącznik 437400Zobacz załącznik 437401~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Atanku piękny brzusio :* no i gratuluję rozpoczęcia pieknego 40 tygodnia!!!!! Teraz nie pozostaje nic tylko czekać na przyjście Amelki :*

Magdalena no coś w tym obżarstwie naszych bobasów jest... Mój po wyjściu ze szpitala, w ciągu tygodnia przybrał 400g :szok: :zawstydzona/y: Dzisiaj też go zważymy (Kolejny tydzień mija...) i zobaczymy jak tam.

Becik PIĘKNY!! Ale cena... :szok: My będziemy jakoś na wiosnę chrzcić - właśnie muszę pogadać z potencjalną mamą chrzęsną :-D

I jak Atanku? Rodzisz? :-D Buzi w brzuszek!!

Monis
a kiedy robiłaś poprzednie badania hormonów?

Mój syn jest zabawny... w nocy co chwile wołał na cyca ale jeść nie chciał... chodziło mu tylko o to żeby się do mnie przytulić... Po czym w objęciach zasnęliśmy na ponad 4 godziny :shocked2: I to jeszcze sama musiałam go na jedzenie wybudzać :no: Ot śpioszek... a teraz walczymy z kupą bo cos ciężko idzie i mały się denerwuję i napina...

No cena jest okropna dlatego długo się zastanawiałam ale mąż też troszkę mnie namówił bo widział jak mi się podoba a, że nie jestem zdecydowana :-p spróbuję go później sprzedać :-p

A co do Konradka to on chyba naprawde się zgadał z Bartusiem!! On robi to samo! Płacze, szuka a jak go przystawiam to pocycka dwa razy i śpi! i broń Boże odłożyć go do łóżeczka :-p

mig o z colą mam to samo, wogóle ze wszystkim co niezdrowe, wciska we mnie ciągle te owoce, jakies sałatki mi robi a mi się już rzygać chce tym wszystkim :sorry2:

myślę, że o usg najlepiej zapytać lekarza, kiedy można zabrać męża

bellcia a to dopiero początek he he

No właśnie i mnie to przeraża że to dopiero początek :-D Ja narazie mam wszystkich owoców dość oprócz winogrona, jakoś mi zasmakował.

Na żywo jest jescze ładniejszy bo kupiłam go u siebie w hurtowni i płaciłam praktycznie tyle samo co na tej aukcji z przesyłką więc stwierdziłam, że nie ma sensu zamawiać przez internet. Po chrzcinach spróbuję go sprzedać chociaż za 50zł i mam nadzieję, że znajdzie się jakiś chętny a jak nie to będzie dla drugiego dzidziusia :-p

mojej koleżance lekarz kazał jeść winogrona bo są ponoć zapobiegają i łagodzą hemoroidy, tylko z owocami trzeba uważać mają dużo naturalnego cukru i po owocach też można tyć

słuchajcie mi lekarz powiedzial zeby jesc to na co ma sie ochote bo wieksza krzywda sie dzieje jak sobie na sile czegos odmawiamy i nam jezyk ucieka wiadomo bez przesady nie wypijac 5 l coli dziennie ale bez przesady - moja przyjaciolka musiala miec butelke coli obok łózka zawsze i przed snem lyzka nutelli bez tego nie zasnela - fakt przytyla 25 kg ale dziecko zdrowe ze hej a ona przede wszytski zadowolona podczas ciazy!
ja na poczatku tez winogronami sie objadalam bo mi smakowaly potem przeszło mi na grejfruty i pomarancze i tak juz zostalo do tej pory :)

reklama
Do góry