reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
pyscek nic sie nie dzieje maz wlasnie poszedl do pracy jutro ma wolne wiec wieczorkiem moze bedzie sex ;-)
chyba ze go w pracy wymecza..
magdalenko ja za 50 zl go kupie ;-) ja bede miec chrzciny w swieta wielkanocne ;-) bo tak wypadaja w kosciolku ;-) ale moge kupic dopiero jak mi zus pieniadze da...ale chceeeeeeeeeeeeee ;-)
magdalenko ja za 50 zl go kupie ;-) ja bede miec chrzciny w swieta wielkanocne ;-) bo tak wypadaja w kosciolku ;-) ale moge kupic dopiero jak mi zus pieniadze da...ale chceeeeeeeeeeeeee ;-)
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
laski zastanawiałyście sie nad szczepieniami na te rotawirusy meningokoki i pneumokiki? bo to jakaś masakra cenowa jest
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Miq ja jak rano wstawałam to biegłam wymiotować złocią, bo byłam na czczo... - wiem ze to mało apetyczne... ale tak wlaśnie w ciąży jest ze bez powodu się wymiotuję... A jak wyszłam z domu np. na pobieranie krwi to z tych nudności myślałam ze umre... chowałam się w po kątach i puszczałam pawie żeby sobie ulżyć...
Magdalena to z jednej strony urocze jest... ale z drugiej męczące... Ja teraz na studia piszę pracę... i jest to sport ekstremalny przy moim małym...
Magdalena to z jednej strony urocze jest... ale z drugiej męczące... Ja teraz na studia piszę pracę... i jest to sport ekstremalny przy moim małym...
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
laski zastanawiałyście sie nad szczepieniami na te rotawirusy meningokoki i pneumokiki? bo to jakaś masakra cenowa jest
Ja się zastanawiałam na rotawirusy bo młody od teściowej złapał w tamtym roku w czerwcu i wylądował w szpitalu w nieciekawym stanie :/ wiem, że kosztują ale jakby udało mi się odłożyć to bym odżałowała. Tylko, że właśnie z tymi rotawirusami jest tak, że szczepionka jest przeciw 5 różnym szczepom tego cholerstwa a w sumie występuje 250 :/:/:/:/ no i bardziej teraz się nastawiam na pneumokoki bo myślę o żłobku za 2 lata...
pyscek nic sie nie dzieje maz wlasnie poszedl do pracy jutro ma wolne wiec wieczorkiem moze bedzie sex ;-)
Ooo proszę! No to super!! Jak jesteś przekonana to Ci go zostawię ;-) możesz go nawet wziąć przed samymi chrzcinami, jak Ci będzie pasować :-)
Fifka ja muszę pracę licencjacką kończyć i nawet nie zabieram się bo mi się totalnie nie chce... nie mówiąc już o tym, ze do końca marca muszę zaliczyć praktyki ale w ogóle nie uśmiecha mi się w trakcie macierzyńskiego, którego i tak jest mało jeszcze przez dwa tygodnie popylać na praktyki....
Ostatnia edycja:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Jeeeee przyszedł leżaczek!!! :-)
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
no to magdalenko rozkladaj lezaczek ;-) fajnie ;-)
a rozek chce bo ja uwielbiam serca ;-) dogadamy sie po chrzcinach bartusia ;-) to mi podeslesz numer konta i wysle ci sianko ;-)
p.s. czy ktos wie co jest z lovka ?? miala przedemna rodzic a jej tu niema nie odbiera telefonu nic a nic..
ide cos wszamac ;-)
a rozek chce bo ja uwielbiam serca ;-) dogadamy sie po chrzcinach bartusia ;-) to mi podeslesz numer konta i wysle ci sianko ;-)
p.s. czy ktos wie co jest z lovka ?? miala przedemna rodzic a jej tu niema nie odbiera telefonu nic a nic..
ide cos wszamac ;-)
Podziel się: