reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no bez przesady, kiedy będziemy jadły jak nie teraz, szamać na co macie ochotę, a ja się przyznam, że zżarłam cala kiełbasę od teściowej a miała 0,5 metra:szok:

reklama
ja nie mam nic słodkiego, w ogóle mało słodkiego jem wolę chipsiki, i to zwykle najtańsze z Biedronki

pyscek nic sie nie dzieje maz wlasnie poszedl do pracy jutro ma wolne wiec wieczorkiem moze bedzie sex ;-)
chyba ze go w pracy wymecza..

magdalenko ja za 50 zl go kupie ;-) ja bede miec chrzciny w swieta wielkanocne ;-) bo tak wypadaja w kosciolku ;-) ale moge kupic dopiero jak mi zus pieniadze da...ale chceeeeeeeeeeeeee ;-)

Miq ja jak rano wstawałam to biegłam wymiotować złocią, bo byłam na czczo... - wiem ze to mało apetyczne... ale tak wlaśnie w ciąży jest ze bez powodu się wymiotuję... A jak wyszłam z domu np. na pobieranie krwi to z tych nudności myślałam ze umre... chowałam się w po kątach i puszczałam pawie żeby sobie ulżyć...

Magdalena to z jednej strony urocze jest... ale z drugiej męczące... :no: Ja teraz na studia piszę pracę... i jest to sport ekstremalny przy moim małym...

laski zastanawiałyście sie nad szczepieniami na te rotawirusy meningokoki i pneumokiki? bo to jakaś masakra cenowa jest

Ja się zastanawiałam na rotawirusy bo młody od teściowej złapał w tamtym roku w czerwcu i wylądował w szpitalu w nieciekawym stanie :/ wiem, że kosztują ale jakby udało mi się odłożyć to bym odżałowała. Tylko, że właśnie z tymi rotawirusami jest tak, że szczepionka jest przeciw 5 różnym szczepom tego cholerstwa a w sumie występuje 250 :/:/:/:/ no i bardziej teraz się nastawiam na pneumokoki bo myślę o żłobku za 2 lata...

pyscek nic sie nie dzieje maz wlasnie poszedl do pracy jutro ma wolne wiec wieczorkiem moze bedzie sex ;-)
chyba ze go w pracy wymecza..

magdalenko ja za 50 zl go kupie ;-) ja bede miec chrzciny w swieta wielkanocne ;-) bo tak wypadaja w kosciolku ;-) ale moge kupic dopiero jak mi zus pieniadze da...ale chceeeeeeeeeeeeee ;-)

Ooo proszę! No to super!! Jak jesteś przekonana to Ci go zostawię ;-) możesz go nawet wziąć przed samymi chrzcinami, jak Ci będzie pasować :-)

Fifka ja muszę pracę licencjacką kończyć i nawet nie zabieram się bo mi się totalnie nie chce... nie mówiąc już o tym, ze do końca marca muszę zaliczyć praktyki ale w ogóle nie uśmiecha mi się w trakcie macierzyńskiego, którego i tak jest mało jeszcze przez dwa tygodnie popylać na praktyki....

Ostatnia edycja:
ja się jeszcze nad tym wszystkim nie zastanawiałam

znów oddaję się pisaniu na zlecenie teraz już drugie rozdziały pisze wszystkim :)

reklama
no to magdalenko rozkladaj lezaczek ;-) fajnie ;-)
a rozek chce bo ja uwielbiam serca ;-) dogadamy sie po chrzcinach bartusia ;-) to mi podeslesz numer konta i wysle ci sianko ;-)

p.s. czy ktos wie co jest z lovka ?? miala przedemna rodzic a jej tu niema nie odbiera telefonu nic a nic..

ide cos wszamac ;-)

Do góry