reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atanku a jak tam Amelcia? Widzę, że nadal na świat się nie wybiera :-) Trzymam ciągle mocno &&&&&&&&&&&&&&&! :*

Fifka Konradek prześliczny :tak: eh biedactwo pewnie się męczy.. Dasz radę kochana :* i Ty się za bardzo nie zagłodź bo to dla Ciebie niedobre i brak Ci energii.

Dobrze, że jeszcze trochę i będę na swoim.. Moja mama nawet się czepia o to, że dużo siedzę i leże bo lekarz mi tak nakazał przez twardy brzuch. Wszystko bym oddała za basen i spacery ale na razie nie mogę.. A moja mama ciągle gada, ze tylko siedzę, nie ruszam się a tekst "dupa mi rośnie" to mi dźwiga ciśnienie :wściekła/y: aż strach popatrzeć na lodówkę bo znowu powie, ze ciągle jem.. Aaa już koniec, nie będę się denerwować.. Dzięki, że mogłam się wyżalić ;-)

reklama
uuu fifka jest z zyrafkia ;-) kocyk ;-) w gazecie ;-)

a ja cwana bestia mowie swojej mamie ze podobaja mi sie te pojemniki dla amelki z lidla i szukam chetnego kto mi kupi a mama mowi no widzialam ulotke ale one 30zl kosztuja.. i niewiem czy kupi czy nie ale a noz ;-) wie co mi sie podoba wiec jest nadzieja ;-)

natkusia nie przejmuj sie mamusia... wiesz jakie one sa ja jak jezdzilam co tydzien to czasami szalu dostalam a jak zadzwonie codziennie do niej to wiem ze sie nie zdazymy poklucic o nic ;-)
jeszcze trooszke i bedzie dobrze :*

fifka ty sie nie zamartwiaj bo on tez to czuje to nie twoja wina uczymy sie niestety na bledach...

Ostatnia edycja:
natkusia to ni wesoło masz, "0" wsparcia ze strony matki. Teściowa jaka mam taka mam ale ona to by mnie od razu pod kołdrę wsadziła i wszystko podawała, mam myślę, że też ale daleko jest:(

mam pytanie o becikowe jak tio jest gdzie dostaje pismo co ginek musi wypelnic i gdzie to potem zaniesc??

Atan ja wiem tylko tyle że najpierw trzeba dziecku wyrobić PESEL. W szpitalu dostajesz papiery które do urzędu się niesie a później się czeka dwa tygodnie na to. Jak mąż będzie odbierał papiery to wtedy wypyta co dalej z tym becikowym...

natkusia to ni wesoło masz, "0" wsparcia ze strony matki. Teściowa jaka mam taka mam ale ona to by mnie od razu pod kołdrę wsadziła i wszystko podawała, mam myślę, że też ale daleko jest:(

Miq moja mama jest fajna ale nie "pieści się" z nikim miała trudne życie no i niestety nie umie zrozumieć niektórych rzeczy ale tak to już bywa.

Ja śmigam bo zaraz mężuś przyjeżdża i mykamy odebrać sprzęt do kuchni :-)

Fifciu a Ty się nie zamartwiaj.. tak jak Atanek powiedziała, młode mamusie uczą się na błędach i nie poradzisz :* głowa do góry!

MA-g ale rośnie ten Twój przystojniak! Leżaczek świetny:) Sama muszę kupić i szukam właśnie czegoś fajnego:)

LAmia dziękuję CI kochana za smski :******** Zawsze miło było jak ktoś się odezwał:)
Fifciu dla Ciebie oczywiście też ogromne całusy :*

Hello...
Zasypało u nas śniegiem jak nie wiem... Masakra
Ale mialam dzisiaj sen.. Sniło mi się że Atanek zaczęła rodzić i nie dowiedziałam sie czy urodziła bo sie obudziłam :)
Zaraz D wróci z pracy i może gdzieś pojedziemy albo posiedzimy w domku...
Magdo Bartuś jest prześliczny...
Neciuszka współczuję, ja to bym chyba nerwów nie miała...
Pyszczku co tam słychać???
Zafasolkuje i jak tam na L4??
Fifciu Konradek to mały cwaniak i wie ze przy mamusi najlepiej :)
Bellka skoro lekarz powiedział ze będzie dobrze, to będzie :)
Natkusia oby się potwierdziło ze nosisz pod serduszkiem synusia ;)

reklama
madziulek no mam nadzieje ze twoje sny sie szybko sprawdza bo juz niemam sily ;-) i ciekawa jestem ze hej ;-) ale aktyualnie mysle o jutrze o mieszkanku ;-) mam nadzieje ze bedzie w dobrym stanie i ze nie bedzie chcial odstepnego czasem.. i nic wiecej niz 13zl nie zazada za metr 2 ;-) zobaczymy do jutra nie daleko ;-)

Do góry