Atan
♥ mamusia Amelki ♥
no to zrozumiec tu faceta pisze mi smska "ze nie o takich walentynkach marzyłem :-(" a ja na to chodzi o to ze nie rodze ? czy o peknieta rure czy o nawal pracy bo wszyscy do restauracji przyszli? a ten milczy i skad ja mam wiedziec oco mu chodzi ;-( bola mnie plecy niewiem od czego...
necia wspolczuje wiem co to brak wody... i brak ogrzewania... <głaszcze>
lamiav no samo ocena ci spadla ale niemasz czym sie przejmowac śliczna jestes i ty nosisz w sobie cud waszej milosci wiec niemartw sie ciaza dodaje uroku a jesli chodzi o figure to co ja mam powiedziec? jestem wieksza i bylam wieksza od ciebie nawet przed ciaza wiec mi tu ładnie sie usmiechnac pomalowac sie i ubrac ladnie i odrazu poczujesz sie lepiej ;-) :*
fifka dla konradka Sto lat ;-) fajnie ze ma imieninki zaraz po urodzinkach prawie ;-)
a wspolczuje tego pologu... <głaszcze>
czy mi sie wydaje czy dzisiaj wszystkim wszystko pod gorke sie uklada.??
ogolnie mamy rozwalona lazienke i troche pokoju... jutro beda latać dziury wiec dzis bedzie wialo... niby poszedl poszukac jakies dykty by to jakos zabezpieczyc ale to tylko prowizorka...
necia wspolczuje wiem co to brak wody... i brak ogrzewania... <głaszcze>
lamiav no samo ocena ci spadla ale niemasz czym sie przejmowac śliczna jestes i ty nosisz w sobie cud waszej milosci wiec niemartw sie ciaza dodaje uroku a jesli chodzi o figure to co ja mam powiedziec? jestem wieksza i bylam wieksza od ciebie nawet przed ciaza wiec mi tu ładnie sie usmiechnac pomalowac sie i ubrac ladnie i odrazu poczujesz sie lepiej ;-) :*
fifka dla konradka Sto lat ;-) fajnie ze ma imieninki zaraz po urodzinkach prawie ;-)
a wspolczuje tego pologu... <głaszcze>
czy mi sie wydaje czy dzisiaj wszystkim wszystko pod gorke sie uklada.??
ogolnie mamy rozwalona lazienke i troche pokoju... jutro beda latać dziury wiec dzis bedzie wialo... niby poszedl poszukac jakies dykty by to jakos zabezpieczyc ale to tylko prowizorka...
Ostatnia edycja: