reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no to zrozumiec tu faceta pisze mi smska "ze nie o takich walentynkach marzyłem :-(" a ja na to chodzi o to ze nie rodze ? czy o peknieta rure czy o nawal pracy bo wszyscy do restauracji przyszli? a ten milczy i skad ja mam wiedziec oco mu chodzi ;-( bola mnie plecy niewiem od czego...

necia wspolczuje wiem co to brak wody... i brak ogrzewania... <głaszcze>
lamiav no samo ocena ci spadla ale niemasz czym sie przejmowac śliczna jestes i ty nosisz w sobie cud waszej milosci wiec niemartw sie ciaza dodaje uroku a jesli chodzi o figure to co ja mam powiedziec? jestem wieksza i bylam wieksza od ciebie nawet przed ciaza wiec mi tu ładnie sie usmiechnac pomalowac sie i ubrac ladnie i odrazu poczujesz sie lepiej ;-) :*

fifka dla konradka Sto lat ;-) fajnie ze ma imieninki zaraz po urodzinkach prawie ;-)
a wspolczuje tego pologu... <głaszcze>

czy mi sie wydaje czy dzisiaj wszystkim wszystko pod gorke sie uklada.??

ogolnie mamy rozwalona lazienke i troche pokoju... jutro beda latać dziury wiec dzis bedzie wialo... niby poszedl poszukac jakies dykty by to jakos zabezpieczyc ale to tylko prowizorka...

Ostatnia edycja:
reklama
fifka: dzieki za słowa otuchy, wiem ze moj jest ze mna szczęśliwy widze to każdego dnia, tylko to ja tak mam czasmi, i wiem ze jak urodzę to poczuje sie lepiej,
kochan nic dziwnego ze twój zadowolony, faceci na punkcie tyłeczków to mają bzika, :-D wystarczy kuperkiem potelepać a juz im sie buxka slini;-). Ty jeszcz epare dni i juz pewnie będziesz zupełnie zdrowa i wrócisz do formy

Fifka haha no napewno Krzyś szczęśliwy :-D

a co do wody to nie wiem co zrobią i kiedy bo przez ich genialność zamarzła w rurach w sieci w ziemi gdzieś koło nas bo za nami jeszcze tylko jeden dom w linii wodociągu jest :no: mój biedny mąż się załamał jak teraz dzwonił bo wrócą z pracy po 10 godzinach za przeproszeniem śmierdzący i się umyć nie będą mogli a idą jutro na 10 rano więc też nie ma szans żeby woda była z rana.

no to wiem chodzi o rure a juz sie martwilam tym ze chodzi o to ze nie rodze... ahh cala ja ;-) maz sie przejął ze mu panele zniszcza..ale nic nie uszkodzone i kaloryferek zaczyna grzać ;-) :happy:

i jak tam dziewczyny wam Walentynki mijają ?

Ja standard kwiaty i zaproszenie do kina.. tylko mam film wybrać :-)

Atanku Twój zaraz wróci to pewnie wszytko ci wytłumaczy :* Zapewne chodzi mu o to ze jesteście oddzielnie... W domu bałagan przez te rury... na pewno nie ma nic złego na myśli.

A samopoczucia współczuję... ale takie są właśnie uroki końca ciąży...

Lamiav no jak to prawdziwe samce! :-D Już jest nieźle, ja sie cieszę ze szew się zagoił... bo to najbardziej bolało... :crazy:

Netka
nie dziwie się ze się wkurzył... Jak ja wróciłam ze szpitala to akurat bojler się popsuł i nie było ciepłej wody... A ja w bólach musiałam się podmywać kilka razy dziennie z tej krwi... a ja nie potrafie w zimnej wodzie się myć... więc poniekąd rozumiem wasz ból.

Pyscku dziękuję w imieniu Konradka :-D 14 luty! Fajna data na imieniny!

A mój mąż dzisiaj ładnie się zachował :tak: (choć wczoraj wieczorem była mała awantura....) Przyniósł mi kwaty po pracy, zrobił zakupy tego co lubię. Teraz szykuję kolacyjkę... Heh... czasem mnie wkurza i mam go dość... ale i bardzo mocno go kocham :*

406466_330871146956103_100000996609200_981111_1247277129_n.jpg
MOJE KOCHANE ŚPIOSZKI

Hejo:D
Już w domku szczęsliwa i mam nadzieję zdrowa:)
Nie będe nawet próbowała nadrobić tego wszystkiego więc jeśli mogę prosić o streszczenie będę wdzięczna:*

Ostatnia edycja:
hej kochana ;-) to super ze zdrowa ;-)

skonczyli z ta rura a zeby bylo smieszniej to u nas sciany rozwalone i sie zalata ale sasiad pod nami co sie jutro wyprowadza nie bylo u niego nikogo w domku u nas w sumie woda nie pokapala pod panele wiec to nie nasza wina tylko okazalo sie ze woda leciała juz wczesniej tylko nie bylo tego widac i u niego leciala w scianie i przebila sie i zalala mu sprzet i poszlo spiecie i zaplil mu sie telewizor i komputer itd elektryczne sprzety a teraz slysze jak przeklina ...

a zaraz iwasku cos ci sklece co sie dzialo w sumie nie zaduzo ;-)
neciuszka niema wody..
fifka niestety meczy sie nam z pologiem.. odparzyla sobie,,, a jej synek ma dzis imieninki
pyscek ma dzis ochote na sex wiec bedzie jednak moze staranko ;-) a owila ze odklada starania;-) wiec trzymam &&& i ~~

madziulek ma dzis urodzinki i rocznice zareczyn ;-)
magdalenka werandowala dzis synka ;-)
zafasolkuje ma lenia dzis a wczesniej szaleje i zakupy robi ;-)
lamiav ma dzis malego dolka z samoocena..
milenka pozdrawia z gor i przesyla bryze ;-)
to chyba tak w skrucie ;-)

reklama
Do góry