reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
hyhyhy w sumie fakt ;-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sil 100 lat!
Lamiav dzieki za przypomnienie. Wczoraj oglądałam fajny program!
Lamiav dzieki za przypomnienie. Wczoraj oglądałam fajny program!
Bellka
pok kochana, aż mi się lepiej zrobiło że nie jestem z tym sama. Ja oczywiście cierpliwie znosze te wszystkie objawy, tylko denerwuje mnie ta moja niemoc, że co chwilę zmęczona, nie mogę robić wszystkiego tak jak wcześniej. Wczoraj sprzątałam łazienkę, zajęło mi to pół dnia Nawet obiadu już nie zrobiłam bo nie miałam kompletnie na to siły i do tego jeszcze te zapachy Ale ciesze się że teraz chociaż mąż mi dużo pomaga i jak wraca z pracy to każe mi tylko leżeć.
Fasolka ale laska z Ciebie już jakiś czas temu widziałam Twoje fotki, ale jakoś wtedy nie odpisałam bo nie miałam czasu.
Fasolka ale laska z Ciebie już jakiś czas temu widziałam Twoje fotki, ale jakoś wtedy nie odpisałam bo nie miałam czasu.
reklama
zafasolkujęodzaraz
Belka, ale przecież ciąża to nie choroba,pamiętaj o tym ;-)
Jak ktoś tak mówi to mam ochotę mu w dziób strzelić :-).
Ja dzisiaj posprzątałam dom z rana i też jestem padnięta, teraz leżę i jak odpocznę to idę sobie coś tam znów porobić, z godzinkę po śmigam i znów na kanapę na odpoczywanko. A powiem wam odnośnie uroków L4 - przesypiam całe noce, na siku wstaję ewentualnie raz, a dzisiaj w ogóle nie wstawałam co prawda rano myślałam, ze nie doniosę, ale noc calutką przespałam :-)
Przyszła lampa i powiem wam,ze fajna jest, małż ma kupić żarówkę i wieczorem sprawdzę jak świeci :-)
Jak ktoś tak mówi to mam ochotę mu w dziób strzelić :-).
Ja dzisiaj posprzątałam dom z rana i też jestem padnięta, teraz leżę i jak odpocznę to idę sobie coś tam znów porobić, z godzinkę po śmigam i znów na kanapę na odpoczywanko. A powiem wam odnośnie uroków L4 - przesypiam całe noce, na siku wstaję ewentualnie raz, a dzisiaj w ogóle nie wstawałam co prawda rano myślałam, ze nie doniosę, ale noc calutką przespałam :-)
Przyszła lampa i powiem wam,ze fajna jest, małż ma kupić żarówkę i wieczorem sprawdzę jak świeci :-)
Podziel się: