reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

heh ja też nie wiem czy mam rękę, ale wszystkim się podobało, nawet były teksty, że musieli sporo zapłacić za kwiaty, więc chyba nie było źle.
A co do firmy myślałam na tym ale musiałabym mieć gotówkę na start:sorry2:
Po porządkach męża mam niewiele zdj, ale wkleję Wam zdj bukietu Panny Młodej

lamiav pochwal się

Załączniki

• P1011528.jpg
    P1011528.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 38
reklama
a wy znowu o ślubach :D ja się sama nie mogę doczekać tego planowania itp.. :-D wtedy to już wiem,że M. szybko namówię na potomka :-p

fasola: no to pochwalisz sie lampą no nie ??:-)

miq: no bo miałam różowego kwiata na głowie i mąz miał rózowy krawat :-)tak sobie wymysliłam bo na codzień różu nie nosze a chciam zeby to było cos niecodziennego

moja znajoma chciała calle takie bardzo ciemne prawie czarne, na szczęście nie doszły z Holandii
Ka miałam bardzo nietypowy bukiet, dużo zielonych liści zwiniętych w ruloniki i 2 storczyki

reklama
Do góry