reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
devi to w sumie niby za 2 dni
skad to przeczucie,że się opóźni??
pewnie na ponad rok zrobi opóźnienie haha tego życzę!

dzis mam 16 dc, wczoraj na USG wyszło ze pęcherzyk ma 27 mm ;( i jeszcze nie pękł, mam nadzieje ze pęknie dziś i pojawi się owulacja. cykle mi sie przedłużyły do 29-31 dni i GIN twierdzi że jest jeszcze nadzieja.
Kacha10 - witam serdecznie, staram sie dokladnie 9 cykl, ostatnie 2 były chyba bezowulacyjne, dlatego teraz robie monitoring cyklu. coś czuje że organizm mi zaczął szaleć i coś się poprzestawiało. mam tez swoje lata, w styczniu skoncze 28, wiec czas najwyższy zaciążyć.

też mam z allegro 25 zł za 25 testów owulacyjnych i 5 ciążowych a zobaczymy co będzie nie nastawiam się na nic co ma być to będzie i nie ma co się cieszyć na zapas bo później gorsze rozczarowania są także jeszcze 2 tygodnie i będziemy testować albo przyjdzie wstrętna @

hej, też kupiłam takie testy.... do dziś pokazują mi jedną krechę a wydaje mi się, że owu już była....

devi to w sumie niby za 2 dni
skad to przeczucie,że się opóźni??
pewnie na ponad rok zrobi opóźnienie haha tego życzę!

Na rok to raczej się nie opóźni ale czuje że o kilka dni napewno a dlczego?? Otóż 1)owulke miałam dopiero w 19dc wiec troche póżno wiec cały cykl może sie przedłyż 2) dziś 29 dc a tempka skoczyła na rekordowa wyskosc zamiast powoli spadać 3) nic nie czuje :p

ja też mam testy z allegro 35+5 ciążowych za 40zeta
podobno sa dobre:) ale kij wie....
na razie nie mam w ogóle żadnych testów,bo kumpela zapomniała wziąć z pl jak była na weekend w domu:(
zamówiłam na allegro i przesyłka poszła do niej...teraz jej mama musi nam wyslać pocztą ..
więc nic nie mam,nic nie robię :D

No z tymi testami to roznie bywa lepiej do lekarza leciec!! Malinowy sen no rzeczywiscie stara jestes haha, to co ja mam powiedziec???
Witaj kwiatuszekq a ile lat macie jak mozna zapytac????

devi na tempce to ja sie w ogole nie znam, moze zaczne mierzyc w przyszlym cyklu, ale jak juz mowilam mam zamiar zaciazyc w tym cyklu wiec nie bede musiala mierzyc w przyszlym;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
to rok starsza od mojego m bo on 84

Ogolnie w oststnim cyklu juz o tej porze bolały mnie piersi i brzuch na 2 a teraz jeszcze nic wczoraj troche mnie brzuch bolał ale dzis to jak nowo narodzona

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry