reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
devi to w sumie niby za 2 dni
skad to przeczucie,że się opóźni??
pewnie na ponad rok zrobi opóźnienie haha tego życzę!

dzis mam 16 dc, wczoraj na USG wyszło ze pęcherzyk ma 27 mm ;( i jeszcze nie pękł, mam nadzieje ze pęknie dziś i pojawi się owulacja. cykle mi sie przedłużyły do 29-31 dni i GIN twierdzi że jest jeszcze nadzieja.
Kacha10 - witam serdecznie, staram sie dokladnie 9 cykl, ostatnie 2 były chyba bezowulacyjne, dlatego teraz robie monitoring cyklu. coś czuje że organizm mi zaczął szaleć i coś się poprzestawiało. mam tez swoje lata, w styczniu skoncze 28, wiec czas najwyższy zaciążyć.

też mam z allegro 25 zł za 25 testów owulacyjnych i 5 ciążowych a zobaczymy co będzie nie nastawiam się na nic co ma być to będzie i nie ma co się cieszyć na zapas bo później gorsze rozczarowania są także jeszcze 2 tygodnie i będziemy testować albo przyjdzie wstrętna @

hej, też kupiłam takie testy.... do dziś pokazują mi jedną krechę a wydaje mi się, że owu już była....

devi to w sumie niby za 2 dni
skad to przeczucie,że się opóźni??
pewnie na ponad rok zrobi opóźnienie haha tego życzę!

Na rok to raczej się nie opóźni ale czuje że o kilka dni napewno a dlczego?? Otóż 1)owulke miałam dopiero w 19dc wiec troche póżno wiec cały cykl może sie przedłyż 2) dziś 29 dc a tempka skoczyła na rekordowa wyskosc zamiast powoli spadać 3) nic nie czuje :p

ja też mam testy z allegro 35+5 ciążowych za 40zeta
podobno sa dobre:) ale kij wie....
na razie nie mam w ogóle żadnych testów,bo kumpela zapomniała wziąć z pl jak była na weekend w domu:(
zamówiłam na allegro i przesyłka poszła do niej...teraz jej mama musi nam wyslać pocztą ..
więc nic nie mam,nic nie robię :D

No z tymi testami to roznie bywa lepiej do lekarza leciec!! Malinowy sen no rzeczywiscie stara jestes haha, to co ja mam powiedziec???
Witaj kwiatuszekq a ile lat macie jak mozna zapytac????

devi na tempce to ja sie w ogole nie znam, moze zaczne mierzyc w przyszlym cyklu, ale jak juz mowilam mam zamiar zaciazyc w tym cyklu wiec nie bede musiala mierzyc w przyszlym;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
to rok starsza od mojego m bo on 84

Ogolnie w oststnim cyklu juz o tej porze bolały mnie piersi i brzuch na 2 a teraz jeszcze nic wczoraj troche mnie brzuch bolał ale dzis to jak nowo narodzona

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry