reklama
Pyscek
:)
trzymam kciuki żeby zdążył &&&
Ale weź nie bądź wyrodna żonka i oddaj się mężowi
i doopa powiedział że jutro bo dziś właśnie wzięłam bromka i zaraz usnę ...
Powiedzcie mi czy przy bromku mogę brać tabletki przeciwbólowe np Apap lub paracetamol, i czy np odrobinę piwka lub winka mogę czy to zabronione ?? bo powstrzymuje się i nie pije,ale czasem mnie tak ssie na winko że łooj ...
Ostatnia edycja:
ael czyli jak bede ja brac to lepiej czy nadal nie brac ?
Żabo to zależy czy jakie masz teraz rozwarcie, czy sobie chcesz nim pomóc czy chcesz raczej poczekać.
i doopa powiedział że jutro bo dziś właśnie wzięłam bromka i zaraz usnę ...
Powiedzcie mi czy przy bromku mogę brać tabletki przeciwbólowe np Apap lub paracetamol, i czy np odrobinę piwka lub winka mogę czy to zabronione ?? bo powstrzymuje się i nie pije,ale czasem mnie tak ssie na winko że łooj ...
Oj niedobry mąż! A co do bromka to przeciwbólowe można chyba apap. A alkohol i bromek niet, są nieprzyjemne działania po takim połączeniu więc lepiej byś się wstrzymała.
W KOŃCU MAMY ZDJĘCIE W TRÓJKĘ!!!!
Pyscek
no to dalej się powstrzymuje od % dam radę
to wstawiaj zdjęcie na co czekasz
to wstawiaj zdjęcie na co czekasz
Pyscek
ej no bo łykłam bromka i prędzej padnę niż wstawisz
Pyscek
to po co się kobieto chwalisz i co że niby mam teraz zasnąć bez zdjątkaPyscku zdjęcie to jutro wstawię bo muszę, ocenzurować, wyretuszować, przeciągnąć przez magla, wyprać, wymalować etc
eeee... niedorba kobieta jesteś .. narobi smaku na zdj a potem nie wstawia ...
phi ... idem zatem obejrzeć swój serial bo wczoraj przez zapchloną szkołę nie obejrzałam ..
Ostatnia edycja:
reklama
Pyscek
haha dziękuję :*:*:* ślicznie wyglądacie rodzinka w komplecie mały fajną minkę szczelił
Podziel się: