reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ael ojoj rodzinka w komplecie jak slodziutko ;-)
a co do porodu to chcialabym przyspieszyc ;-) i moze sobie troszke ulzyc z bolu bo pobolewa mnie brzuszek jak na okres i twardy jest ale skurczy brak...ale moge ze spokojem wytrzymac i zobaczyc co mi powie lekarz w poniedzialek ;-)

Żabo daj Amelce zadecydować kiedy chce wyjść. Rozumiem Twój ból ale w sprawie rozpoczęcia porodu lepiej wszystko zostawić naturze. Nic nie dadzą Ci np 3 cm rozwarcia jak wody nie odeszły.

dziekuje za odpowiedz :* no dam jej decydowac czy chce byc wodnikiem czy rybka ;-)

a teraz napewno znikam spac dobranoc :*

Hej Kochane :)
Atanku jakby Amelka urodziła sie w walentynki to zrobilaby tez prezent ciotce, bo to moje urodziny :)
Ael mój ulubieniec sliczniutki, az mozna by go bylo schrupać ;)
Kasia Natka brzusio przesliczny :)
Fifko Konradek jest po prostu uroczy :)
Pyszczku i jak tam???
Madziu widze ze cykle nam sie pomieszały jak nie wiem co :)
A i wtam nową staraczkę :)

Widze ze tu nocna zmaina była :) hihih
Witam wszytskie Panie dawno mnie nie było, ale ciagle cos i czasu mału, ostatatnio to walcze z przeziebieniem pije mikstury czoskonkowo miodowo cytrynowe ale nie pomaga mi to chyba a dzis to nie spalam prawie cala noc przez ten katar wrrr.... musze isc do lekarza!!! a dzis sobie zrobie dzien lenia w lozku moze to troche pomoze?
milego dnia :)

Cześć laseczki

Witam się i zmykam pracować zaraz.

Ael ja ci dam balerona. a jeśli już to przepraszam bardzo jeszcze jestem ja :-p

Atanek ano jedliśmy wczoraj udka pieczone z frytkami i sosem czosnkowo ziołowym oczywiście wszystko spod mojej ręki ;)

wczoraj moja dziecinka adhd miała tak mnie i tatusia skopała przez cały dzień że nie wiedziałam jak się nazywam ;)

co miałam więcej zapomniałam :zawstydzona/y:

reklama
i ja się witam, ale jestem umęczona, zniechęcona i przybita - niech nikt nie pyta dlaczego taki humor bo sama ,nie wiem, dopadło mnie wieczorem i tak trzyma, A że jeszcze w nocy mało spałam, to do tego zmęczenie mnie dobija.
Chce juz rodzić, chce mieć juz swoją dzidzie i mam dość ciąży, hemoroidów, moich wielkich ud które rosna i rosną, i w ogóle mam foszki.
a jeszcze wyrzuty sumienia, bo ja jak nie spie w nocy toi moja mała nie spi, i biedulka się męczy przeze mnie, mąż to juz nie wspomnę, chociaż wszystko cierpliwie znosi, A w nocu to mam jeszcze normalnie pragnienhie jak cholera, czuję sie jak bym miała kaca, i pije wodę a potem latam sikać
no to papapa

Do góry