reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dobry wieczór :-)
widzę że tu tradycyjnie spokój weekendowy, ja też od wczoraj nie bardzo mam czas na forum ale Ael mnie upomniała na fb więc do was zajrzałam
najważniejsze co muszę napisać to soglam strasznie mi przykro i tulę, tylko tyle

a co słychać u starych znajomych?

dobry wieczór :-)
widzę że tu tradycyjnie spokój weekendowy, ja też od wczoraj nie bardzo mam czas na forum ale Ael mnie upomniała na fb więc do was zajrzałam
najważniejsze co muszę napisać to soglam strasznie mi przykro i tulę, tylko tyle

a co słychać u starych znajomych?

Nooo! A myślałam, że się nie pojawisz :-)
Wszystko po staremu, nie wiem co wiesz. Dziewczyny rodzą zachodzą. Pok ma fasolkę, ostatnio urodziły Fifka i Donia, następna w kolejce chyba Atan :-)

A jak się czujesz? Pokaż brzuszek! Proszę :-)

no raczej ja bo paluszek nie wchodzi juz do nas od kiedy zaszla w ciaze..a co u mnie Amelka sie dziwnie rusza tak sie wypina ze mam wrazenie ze mam ja pod biustem chyba sie wyprostowala... brzuch twardy sie robi i jedynie czuje sie jak bym miala okres tak ogolnie.. a skurczy brak.
wiec musicie troszke poczekac i zobaczymy co i jak ;-) wyjdzie jak bedzie chciala ;-) ja sie smieje ze moze na walentynki zrobi nam psikusika ;-) prezencikowego ;-)

no zobaczymy co w poniedzialek na ktg wyjdzie i u ginka ;-) chociaz ten usg nie robi ;-(

Nooo! A myślałam, że się nie pojawisz :-)
Wszystko po staremu, nie wiem co wiesz. Dziewczyny rodzą zachodzą. Pok ma fasolkę, ostatnio urodziły Fifka i Donia, następna w kolejce chyba Atan :-)

A jak się czujesz? Pokaż brzuszek! Proszę :-)
a no się pojawiłam :-p a co do brzuszka i newsów to kto rodzi to raczej wiem z fb albo z wystaranych, o pok doczytałam tutaj kiedyś i już jej gratulowałam, na Atan oczywiście czekam z niecierpliwością bo miała rodzić w moje urodziny :-D a brzuszek i moją Księżniczkę już tu wrzucałam ale prawie nikt oprócz Pyscka tego nie zauważył (pomijam że do ciebie to prawie esej napisałam wtedy)
ale co tam wrzucę świeży ;-) przecież różnie bywa sama to wiem P1060215-1.jpg

no fajny byście mieli prezencik :]
Kasiu a Ty jak się czujesz ??
kochana czuję się super, kręgosłup czasem dokucza ale to pikuś w porównaniu z radością jaką dają mi szaleństwa w moim brzuszku
a jak u ciebie? chociaż zaglądam na skarbie ;-)

reklama
Do góry