reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a no się pojawiłam :-p a co do brzuszka i newsów to kto rodzi to raczej wiem z fb albo z wystaranych, o pok doczytałam tutaj kiedyś i już jej gratulowałam, na Atan oczywiście czekam z niecierpliwością bo miała rodzić w moje urodziny :-D a brzuszek i moją Księżniczkę już tu wrzucałam ale prawie nikt oprócz Pyscka tego nie zauważył (pomijam że do ciebie to prawie esej napisałam wtedy)
ale co tam wrzucę świeży ;-) przecież różnie bywa sama to wiem Zobacz załącznik 433477

Brzuszek przecudny! I babo....wpędzasz mnie w kompleksy bo widzę kolejna chudziutka ciężarówka! Tylko ja taki baleron :////
Buziaczek w brzuszek od cioci Asi :****
no zobaczymy co w poniedzialek na ktg wyjdzie i u ginka ;-) chociaz ten usg nie robi ;-(

Ale przecież niedawno usg miałaś robione, wystarczy ktg bo pokaże jak jest tam ze skurczami.

u mnie nawet dobrze, czasem organizm "zaszaleje" po bromku i wtedy czuje się okropnie :-(

I co dajesz małżowi popalić po bromku? :-D

reklama
wiem ze niedawno mialam usg ;-) ale ja juz steskniona i oczekuje Amelki a tak to chociaz bym ja na usg zobaczyla ;-) i byla pewna ze nadal glowa w dol chyba niedala by rady sie obrucic w ciagu 2 tyg ?

kasiu no niby usg pokazalo 6.02 ale czy bedzie to 6.02 to ja niewiem jak na razie spokoj...
a twoj brzuszek sliczny i wyprawke co kompletujesz tez sliczna ;-) widzialam na skarbku ;-)
a jak tam z tarczyca ?

ael a co ja mam powiedziec brzuszek rosnie nadal... i mam juz 134cm, a mialam 89...

wiem ze niedawno mialam usg ;-) ale ja juz steskniona i oczekuje Amelki a tak to chociaz bym ja na usg zobaczyla ;-) i byla pewna ze nadal glowa w dol chyba niedala by rady sie obrucic w ciagu 2 tyg ?

ael a co ja mam powiedziec brzuszek rosnie nadal... i mam juz 134cm, a mialam 89...

Niunia ale pomyśl sobie, że zamiast usg następnym razem zobaczysz Amelcię na żywo. Jaka to wtedy będzie radość :-)
A w obwodzie ja miałam tyle samo, co się martwisz, taki brzusio to super kochany :-)

np niestety nie :-p jak łyknę bromka to 20-30 min i śpię jak dziecko :-p a mój chłop ma post :sorry:

Haha biedny ten Twój chłop, trzymasz go tak na dystans :-D

mam pytanko bo ja caly czas nie biore nospy a ta nospa to wycisza twardniejacy brzuszek czy przysmiesza mozze porod ? bo ja sie zgubilam ;-)
maz juz jedzie z pracy.. ah niema to jak caly dzien samemu siedziec.. dlatego czekam za amelka bo wtedy bede miec choc ja przy sobie a nie sama ;-) no czekam i czekam az sie cos rozkreci ;-)

kasiu no niby usg pokazalo 6.02 ale czy bedzie to 6.02 to ja niewiem jak na razie spokoj...
a twoj brzuszek sliczny i wyprawke co kompletujesz tez sliczna ;-) widzialam na skarbku ;-)
a jak tam z tarczyca ?

skoro wciąż jest szansa na 6. to ja trzymam kciuki &&& a za miłe słowa bardzo dziękuję, brzuszek sobie rośnie a wyprawkę to my tak na razie powolutku i bez szaleństw ale ciężko się oprzeć :sorry: a tarczyca trzyma się w normie, zobaczymy na kontroli gdzieś na koniec miesiąca czy 1/4 tabletki jest wystarczjąca

Brzuszek przecudny! I babo....wpędzasz mnie w kompleksy bo widzę kolejna chudziutka ciężarówka! Tylko ja taki baleron :////
Buziaczek w brzuszek od cioci Asi :****
dziękuję :zawstydzona/y: a kompleksy sobie odpuść bo ja całe życie taka drobina jestem a że jeszcze tak schudłam w ciąży na początku to teraz staram się odrobć
buziak przekazany :tak:

reklama
mam pytanko bo ja caly czas nie biore nospy a ta nospa to wycisza twardniejacy brzuszek czy przysmiesza mozze porod ? bo ja sie zgubilam ;-)

Nospa pomaga w rozwarciu się szyjki.

biegnę się kąpać może mąż mnie potem zbałamuci - oczywiście jeśli zdąży przed bromkiem :laugh2::laugh2::laugh2:

Ale weź nie bądź wyrodna żonka i oddaj się mężowi :-D

Do góry