reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka mam strach w oczach jak piszesz o tym bólu :shocked2: niestety połóg jest straszną rzeczą i każda musi to przetrzymać.. Za to jakie szczęście masz przy sobie :-):-) Konradek jest śliczny!! zakochałam się w kolejnym małym przystojniaku :zawstydzona/y:

A co do tego bólu.. to jak się rodzi naturalnie i nie ma się nacinanego krocza to też jest taki potworny ból czy tu chodzi o to nacięcie?

reklama
Natkusia potworny ból był przez około 3 dni od porodu później boli ale już coraz mniej... po porodzie boli wtedy wszytko, krocze (nawet jeśli nie jest nacinane bo jednak wszytko się porozciągało tam.. a jak sama popękasz to podobno jeszcze gorzej boli) i przede wszystkim MACICA BOLI jak się małego karmi. Ja to aż drgawek z bólu dostawałam... Macica z takiego ogromnego worka musi wrócić do rozmiaru paru cm... Teraz tylko troszkę ćmi brzuch przy karmieniu.

Tak połóg jest wiele gorszy niż sam poród....

No i dziękuje w imieniu Konradka :-D

Madziu
ty tam patrz bo zaraz do nas dołączysz i w wierszyku sie znajdziesz XD

Witam się i ja :)

Wróciłam już z wojaży po bibliotece. Jestem dziś wybitnie niewyspana poszliśmy spać koło 2 a i tak wstałam o 8.

lamia no w domku na szczęście cieplutko mam, jedynie nocą jak piec wygaśnie to nad ranem biegiem na siku lecę bo zimnica. jedyne co mam kuchnię bez kaloryfera i tam zimno jest jak się nie gotuje, chomika nawet zabrałam żeby futrzak mi nie marzł

natkusia śliczny brzuchalek :)

Fifka z tego kawalera to niezły agent jest :) a ty biedna jeszcze troszkę i połóg minie będzie lepiej

magda no cykle masz ty coraz ciekawsze :szok:

ja za obiad się wezmę jak mi udka odtają do końca.

Ooo a ja się tak po cichu pochwalę ze mąż kazał mi dzisiaj odpoczywać a na wieczór szykuje romantyczną kolację :tak: Nooo zobaczymy :-D

Fifka :D poczekam na swoją kolej :D na ten rok nie mam zamiaru pisać o sobie w wierszyku :p Ja czekam teraz na fasolkę Pyscka :-)

reklama
Fifka ojoj .. trzeba ten okres przeżyć .. Trzymam kciuki żeby szybko Ci się zagoiło :tak: Ojj to Twój mąż szaleje :-) ale bardzo dobrze! Miłej kolacji romantycznej ahh

Kati witaj! Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&& za II kreseczki :-)

A ja idę sprzątać a potem gotowanie obiadku.. Będę potem

Do góry