reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hallo melduję się.

Wybaczcie mi ale nie mam czasu ostatnio siedzieć na forum przez remont i przeprowadzkę.. :confused2: buu.. jeszcze 2 tyg i będę z Wami.

Działo się coś ciekawego? Jak się ciężaróweczki czują?

Magda a teścior robiłaś? No nie nadrabiam zaległości ;-)

['] dla małej Madzi .. ['] brak słów :-(

magda.a: a czy ty zaczęłas się starać ,bo chyba gdzieś to ominęłam ?:-)

natkusia: a ciężarówki różnie się czuję ;-)raz lepiej raz gorzej,

Witajcie kochane
przedstawiam Wam nasze małe-wielkie szczęście

Załączniki

• DSC00542.jpg
    DSC00542.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 37
Nie robilam testu bo nawet nie miałabym jak zajść :D ostatnio się kochaliśmy 6.01 :D i nie staramy się :-)

natkusia: a ciężarówki różnie się czuję ;-)raz lepiej raz gorzej,

Lepiej żeby częściej było lepiej ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~ ale u mnie to samo.. Czasami dzień taki że z łóżka nie wychodzę.

Miq gratuluję małego szczęścia! Teraz najważniejsze żebyś o siebie dbała i dużo wypoczynku :-)

Magda hmmm a to dziwne.. Organizm robi Ci psikusa :-)

natkusia: a jak masz mdłości ,zachcianki czy nic z tych rzeczy ?? ajak brzusio wstaw fotkę :-)

miq
: znowu wielkie gratulacje, niech maluszek rośnie

magdale; a no juz myslałam ze cos nie wiem :-) a co wy tak rzadko zażywacie przyjemności ?

Lamiav "pod palcami" czuć zgrubienie. Miałaś kiedyś jakąś większą ranę? A co do bólu to jest taki pulsujący... nie wiem jak to opisać, a w ogóle boli bardzo jak mały ssie pierś. Bo wtedy ta oksytocyna sprawia że tam wszytko "pracuję". Choć mnie bardziej niz szew boli kość ogonowa... ostatni raz rodzę sama...

Miq jeszcze raz GRATULUJĘ!!!! Niech fasolka się mocno trzyma mausi i zdrowo rośnie!

Magda oj ostatnio coraz częściej ten twój organizm jaja robi... ty lepiej uważaj :-D

A j dzisiaj z łóżka nie wychodzę... pie*dole... dzisiaj mam lenia...

natkusia: a jak masz mdłości ,zachcianki czy nic z tych rzeczy ?? ajak brzusio wstaw fotkę :-)

Matkoo.. mdłości miałam do 13t i proszę nie przypominaj mi o tym :-p na szczęście nie wymiotowałam ale miałam 24h na dobę mdłości i to był najgorszy okres.. A teraz już jest lepiej :-) a co do smaków to odrzuca mnie do słodyczy a zachcianki często na owoce (wszystkie) także jak mnie weźmie to i zjem za jednym razem 2 pomarańcze, 2 kiwi i jabłko :-D A tak to: tu pociągnie, tam zaboli, tam zakuję.. uroki ciąży - sama wiesz :]

Zdjęcie.. hmm zaraz wstawię bo jakiś czas temu robiłam

Proszę :-) zdjęcie robione ok 2 tyg temu.. Brzuchol strasznie rośnie a wypchało mnie już w 12t :-D

Załączniki

• Zdj¦Öcie0067.jpg
    Zdj¦Öcie0067.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 28
  • Zdj¦Öcie0062.jpg
    Zdj¦Öcie0062.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie wiem,że mnie organizm w bambuko robi.. a czemu tak rzadko, to trzeba tego Pana co śpi obok mnie zapytać :D

Do góry