reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fifka cudny no po prostu cudny :) mężu mi się na jego widok rozpłynął

pyscek witaj studentko wymęczona

ależ się najadłam z małżem chyba pęknę zaraz ;)

Netka super! Dziękuję za wiadomość o tej macie :tak:
A co do maluszka to dla mnie Konrad jest najpiękniejszy na świecie :-D Ale chyba jak dla każdej mamy jej dziecko jest najcudowniejsze :rofl2:

Pyscku kto wie... :tak:

a promotor mnie wkurzył ... oddałam do sprawdzenia całą pracę (fakt,że 20 str mi brakowało) ale cała była zamiast 100 dałam 80 myślałam że mi uzna a on zabrał do sprawdzenia i kazał mi pisać podanie do dziekana o przedłużenie obrony :wściekła/y: wogóle całej grupie tak kazał... wszyscy zdenerwowani, bo nie dość że muszę zapłacić za obrone 140 to przez niego musze dopłacić 150 za przedłużenie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

neciuszka: ja poproszę twój obiad na wynos, dawaj go !!!!1:-D

fifka:
sliczny to twoje maleństwo i taki słodki tylko go przytulać :tak:

pyscek: napewno wam się uda i ani się obejrzysz a będziesz brzuszkiem i dzidziusaiem sie chwalić

łoooo ale dziad. ja piszę z małżem intensywnie dziś ciekawa jestem jak tym moim pozatwierdzają, narazie dwie bez poprawek jakiś istotnych tylko tabultor sobie typ wymyślił jakiś dziwny.

Fifka
proszę bardzo :)

reklama
lamia no mam troszeczkę jeszcze zapakować? :)

pyscek są takie dziady niestety co najpierw ładnie pięknie a potem kreślą cudują.

Do góry