reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Donia jeszcze raz gratuluję!! Malutka jest śliczna! :-D Dzisiaj tak sobie myślałam ze mamy dzieci w podobnym "rozmiarze" Bo ja swojego nie mam w co ubrać jest taki drobny z tymi swoimi 50 centymetrami...

Ja się melduję ze żyję! Choć naprawdę jestem zalatana, bo jak nie mały to trzeba coś w domu zrobić to się zdrzemnąć i nie ma dnia... Mały grzeczniutki ale dzisiaj w ogóle spać mi nie chciał... nie płakał ale domagał się pogadania z nim, przytulenia... jakoś mu sie mamy dzisiaj chcę... W nocy wstaje co dwie godziny na jedzenie a tak to śpi jak zabity więc i ja jestem całkiem fajnie wypoczęta :tak:

Bardzo się domaga mojej obecności a ja nie mam serca mu tego odmówić... ach te instynkty...

Która mi streści co się działo? Ja naprawde nie dan]m rady tego przeczytać... :zawstydzona/y:

fifka dziękuję :-)
Mnie sie wydaje, że Amelcia ma więcej niż 50 cm, bo ubranka 56 są na nią w sam raz i wcale nie musze podwijać, może zmierzę ją wieczorem.
Za to jest bardzo wrazliwa na temperaturę i właśnie grzeje się z tatusiem skóra do skóry

Moge sobie wyobrazic, jak sie czulas,gdy zobaczylas dwie kreski a pozniej przyszedl okres...Mi nie bylo dane nawet do testu doczekac...Dobijajace to jest. No ale musze najpierw odczekac do konca wszstkie badania i miec nadzieje, ze nic powaznego nie wynajda...A skad wiesz, ze nie mialas owulacji?Masz cykl monitorowany, czy robisz testy?

ojej..jak wszystkie urodzicie to się strasznie pusto zrobi :-(...a pamiętam jak w czerwcu się zarejestrowałam..to wszystkie o starankach rozmawiałyście :) tematy wykresów, termometrów.. a teraz juz pieluchy zmieniacie..jakoś mi się na sentymenty wzięło.. :-p

alexast masakra! już wole miec negatywne testy niż pozytywny 2 tyg cieszyć sie "ciążą" i dostac okres....
u mnie dalej cisza... dzisiaj robiłam test - negatywny.
zabukowałam sobie bilet do pl na 24 lutego i wizyte u lekarza... niech mnie zbadają bo tu mają wyrabane na to ci sie ze mną dzieje...

Didżej ma falstart bo idzie karmić dziabąga. Ale polecam klasyk "Coco Jambo - Mr. President" :-)

W ogóle po karmieniu cyknę wam zdjęcie. Normalnie dziś jak znalazłam to normalnie wspomnienia ahh :-)

reklama
Do góry