reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

co tam sie dzieje ael?

Oskarżają jedną dziewczynę, że cokolwiek napisze to kłamstwo, tak jakby jej ciąża i dziecko były urojone.
Nie że biorę stronę tej dziewczyny ale mam na tyle ludzkie odruchy by dać się jej wytłumaczyć. No chore!
A te "skazały" ją od razu za kłamstwa. Nie mam tam ochoty ostatnio w ogóle pisać. Czytałam je cały czas i pytały się o nią, co się z nią dzieje. No to wczoraj rozmawiałam, przekazałam info i jakieś durne komentarze się pojawiły.
Czysta bezstronność jak cholera...

Ja po prostu nie lubię jak ktoś wmawia coś komuś na siłę bo on wie lepiej jak jest w jego życiu. Już mi matka przez pół życia wmawiała, że siedziałam po nocach na internecie i mam dość takiego zachowania.

reklama
hej kobietki

Byłam dzisiaj w bibliotece i mam 8 ksiązęk :-) bedę miała co robić.

Fasolka: daj jeszcze raz przepis na ten twój sos do pizzy bo jutro będziemy robić, ten z cebulką coś musztarda nie pamiętma co tam jeszcze szło

donia: i dla ciebie ponownie gratulacje, i też czekam na relacje z porodówki ;-)

miq: to ciesze sie ze z twoim maleństwem wszystko w najlepszym porządku teraz zoastaje ci odlicza dni do rozwiązania :-)

Coś miałam jeszcze pisać ale nie pamiętam co

Ja tymi butami przekazałam mężowi dobrą nowinę :-)
Posprzątałam do, teściu mi odkurzaczem podłogi przeleciał i zmył wszystkie oprócz mojej sypialni i pokoju bo on na ten teren nie wkracza,ale i tak jestem zadowolona.A teraz leże i wpitalam budyń.
Ael ludzie to tłumoki,olej sikiem prostym ;-)
Lamiav proszę to oryginał:
1 łyżeczka musztardy sarepskiej
3 łyżeczki czubate ketchupu pikantnego
1 łyżeczka majonezu
1 łyżeczka suszonego oregano
1 łyżeczkaprzyprawy do pizzy
1 ząbek czosnku
1/2 małej cebulki (podsmażonejna patelni)

Ja to zawsze modyfkuje, np nie smaże cebuli bo mi sie nie chce, dodaje więcej przyprawy do pizzy i więcej czosnku.

Ostatnia edycja:
Fasolka ja po usg jak się pokaże raz jeszcze to kupię je bo cudne są :) tylko muszę wiedzieć jaki kolor ;)

A ja nie wiem co mogę jutro na obiad szybkiego zrobić żeby dużo czasu w kuchni nie spędzić bo pisanie chcę podgonić przez weekend z mężem bo kasa nam potrzebna na gwałt :blink:

pozwoliłam sobie skopiować również ten przepis na sos :)

reklama
Do góry