reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

co tam sie dzieje ael?

Oskarżają jedną dziewczynę, że cokolwiek napisze to kłamstwo, tak jakby jej ciąża i dziecko były urojone.
Nie że biorę stronę tej dziewczyny ale mam na tyle ludzkie odruchy by dać się jej wytłumaczyć. No chore!
A te "skazały" ją od razu za kłamstwa. Nie mam tam ochoty ostatnio w ogóle pisać. Czytałam je cały czas i pytały się o nią, co się z nią dzieje. No to wczoraj rozmawiałam, przekazałam info i jakieś durne komentarze się pojawiły.
Czysta bezstronność jak cholera...

Ja po prostu nie lubię jak ktoś wmawia coś komuś na siłę bo on wie lepiej jak jest w jego życiu. Już mi matka przez pół życia wmawiała, że siedziałam po nocach na internecie i mam dość takiego zachowania.

reklama
hej kobietki

Byłam dzisiaj w bibliotece i mam 8 ksiązęk :-) bedę miała co robić.

Fasolka: daj jeszcze raz przepis na ten twój sos do pizzy bo jutro będziemy robić, ten z cebulką coś musztarda nie pamiętma co tam jeszcze szło

donia: i dla ciebie ponownie gratulacje, i też czekam na relacje z porodówki ;-)

miq: to ciesze sie ze z twoim maleństwem wszystko w najlepszym porządku teraz zoastaje ci odlicza dni do rozwiązania :-)

Coś miałam jeszcze pisać ale nie pamiętam co

Ja tymi butami przekazałam mężowi dobrą nowinę :-)
Posprzątałam do, teściu mi odkurzaczem podłogi przeleciał i zmył wszystkie oprócz mojej sypialni i pokoju bo on na ten teren nie wkracza,ale i tak jestem zadowolona.A teraz leże i wpitalam budyń.
Ael ludzie to tłumoki,olej sikiem prostym ;-)
Lamiav proszę to oryginał:
1 łyżeczka musztardy sarepskiej
3 łyżeczki czubate ketchupu pikantnego
1 łyżeczka majonezu
1 łyżeczka suszonego oregano
1 łyżeczkaprzyprawy do pizzy
1 ząbek czosnku
1/2 małej cebulki (podsmażonejna patelni)

Ja to zawsze modyfkuje, np nie smaże cebuli bo mi sie nie chce, dodaje więcej przyprawy do pizzy i więcej czosnku.

Ostatnia edycja:
Fasolka ja po usg jak się pokaże raz jeszcze to kupię je bo cudne są :) tylko muszę wiedzieć jaki kolor ;)

A ja nie wiem co mogę jutro na obiad szybkiego zrobić żeby dużo czasu w kuchni nie spędzić bo pisanie chcę podgonić przez weekend z mężem bo kasa nam potrzebna na gwałt :blink:

pozwoliłam sobie skopiować również ten przepis na sos :)

reklama
Do góry