reklama
Pyscek
:)
Witajcie.
Sog bardzo Ci Kochanie współczuję tulę Cię mocno <przytul>
Iwasku trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&
Sog bardzo Ci Kochanie współczuję tulę Cię mocno <przytul>
Iwasku trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&
Wróciłam obładowana ciuszkami
Sog bardzo mi przykro nie wiem co więcej mogłabym napisać więc poprzestanę na tym.
Fasolka weź no uważaj i bierz magneza i leż.
magdalena wracaj szybko a jak potrzeba odpoczywaj
Fifka również takie nocki będą ale to wszystko minie zostawiłam ci wiadomość na gg
Iwasku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sog bardzo mi przykro nie wiem co więcej mogłabym napisać więc poprzestanę na tym.
Fasolka weź no uważaj i bierz magneza i leż.
magdalena wracaj szybko a jak potrzeba odpoczywaj
Fifka również takie nocki będą ale to wszystko minie zostawiłam ci wiadomość na gg
Iwasku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A dziewczyny powiedzcie mi, czy jest jakaś różnica między termometrem owulacyjnym, a zwykłym termometrem. Bo jeśli okaże się, że fasolki nadal nie ma to chcę prowadzić monitoring cyklu i muszę zakupić termometr. Pomóżcie
Owulacyjny jest bardziej czuly i ma 2 miejsca po przecinku (to bardzo wazne!). Normalnym termometrem nie zrobisz wiarygodnego wykresu, bo pokaze Ci tylko 36,6; 36,7 a nie 36,61; 36,69 - a to przy poiarach roznica stanowcza moze byc.
pod moimi suwakami jest link do strony o staraniach. Wejdz, poczytaj, znajdziesz tam chyba duzo odpowiedzi na swoje pytania. A jakby co chetnie pooge na pw
dziewczyny jakie witaminy bierzecie?bierze któraś Falvit mama? gdzieś przeczytałam ze ma za dużo wit A i może szkodzić dziecku? trochę dziwne jak tabletki dla kobiet w ciąży mogą szkodzić dziecku, hmm muszę lekarza zapytać
W goracej wodzie kapana pojdziesz do lekarza, wszystkiego sie dowiesz, dostaniesz witaminki i bedzie ok nadmiar wit A moze zaszkodzic ale niedobor tez. To nie znaczy, ze w suplemencie dla ciezarnych ma nie byc wit A - musi byc. Ale oprocz tego juz nie przyjmuj wit A w zadnych innych tabletkach.
IWASKU - kurcze trzymaj sie! Az mnie zimny dreszcz pzeszedl...
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
jestem w domu w pozycji leniwca kanapowca. Dodzwoniłam się do przychodni i ten zasrany cukier mam podwyższony, ale wyniki odbiorę dopiero w poniedziałek przed wizytą.
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
nie bo na tel nie mogą, a mi się nie chce już tam tułać
reklama
Podziel się: