reklama
Jestem.....ale nie mam dobrych wieści
Ciąża jednak sie zatrzymała i jest na tym samym etapie co w piątek....czekamy mnie kolejne poronienie...to juz trzecie:/
Dostałam skierowanie do szpitala na zabieg....
PO wszystkim mam juz wyznaczone badania kariotypu i inne....
Łatwo nie jest ale to nie znaczy ze zrezygnowałam....jeszcze jestem za młoda,żeby się poddac ,a Bóg dał mi taką siłę ,żębym mogła to wsazystko znieśc i doczekac się swojego szczescia i ja mocno w to wierzę
Dziękuje za wsparcie i trzymanie kciuków...jestescie niezastąpione
Ciąża jednak sie zatrzymała i jest na tym samym etapie co w piątek....czekamy mnie kolejne poronienie...to juz trzecie:/
Łatwo nie jest ale to nie znaczy ze zrezygnowałam....jeszcze jestem za młoda,żeby się poddac ,a Bóg dał mi taką siłę ,żębym mogła to wsazystko znieśc i doczekac się swojego szczescia i ja mocno w to wierzę
Jestem.....ale nie mam dobrych wieści
Strasznie mi przykro sog... aż się popłakałam :------( :---(
Dlaczego tak się dzieje... to takie niesprawiedliwe.... Ale cieszy mnie to, że masz w sobię siłę...
Magd.a
Fanka BB :)
I następna się zaręcza , gratulacje !! teraz czekamy na owoc tych zaręczyn
Kochane chcialam wam sie pochwalic ze mój luby mi się oswiadczył
jeżeli chodzi o dzidzię staramy się nadal, przyszła teściowa jak i dziadkowie z obu naszych stron nie mogą się doczekać wnuków, prawnuków....
Co da los to będzie ...
trzymajcie proszę kciuki i pomyślcie o mnie czasem jeśli można prosić
mnie mój M. dziś dobił jak płacił ratę kredytu i do mnie " no to jeszcze 25 lat"...
Sog.. współczuje.. chcesz,żeby usunąc Cię z wierszyka, czy zmienić to ?Jestem.....ale nie mam dobrych wieści
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Boże Sog jak mi przykro... ale powiem ci ze zawsze cię podziwiałam za to ze jestes taka dzielna!
Sog...kochanie bardzo mi przykro, eh...myslalam, ze jednak wszystko ulozy sie po twojej mysli...bardzo cieszy mnie to, ze masz sile,ale wiesz, ze mozesz czasami po prostu usiasc i poplakac, na zdrowie ci wyjdzie...wyrzuc gdzies negatywne emocje po wszystkim i na nowo zacznij myslec o sobie i o tym wszystkim...bedzie dobrze i jeszcze ty spokojnie zobaczysz dzidziusia na raczkach! zycze ci tego z calego serduchaaaaaa!!!!!! buzi :*:*:*
Aga_27
Ciężarówka :)
Sog kochana brak mi słów...
Jakie to życie jest niesprawiedliwe!
Trzymaj się, bądź dzielna :* Wierzę, że wszystko jest po coś, wszystko ma sens...
Mam nadzieję, że kiedyś spełni się Wasze marzenie i będziecie rodzicami.
Trzymam za Was kciuki i jestem z Wami całym sercem :*
Jakie to życie jest niesprawiedliwe!
Trzymaj się, bądź dzielna :* Wierzę, że wszystko jest po coś, wszystko ma sens...
Mam nadzieję, że kiedyś spełni się Wasze marzenie i będziecie rodzicami.
Trzymam za Was kciuki i jestem z Wami całym sercem :*
Miq GRATULUJĘ.!!
Fifka pięknego masz tego synka.!! Gratuluję.!!! Ściskam mocno mamusię i syneczka :-)
Pyscek hahaha nie no rozwaliłaś mnie tekstem z zebrą...
Zafasolkuję śliczny brzusio.!!
aż pozazdrościć wam takich brzucholi i dzieciaczków ;-)
Sleep super, że u was wszystko w porządku
grzanka GRATULUJĘ.!!
Sog <tulęmocno> bardzo mi przykro.. :-( ale dobrze, że masz tyle siły w sobie i się nie poddajesz.!! Bardzo mi imponujesz.! I bardzo mocno trzymam za WAS kciuki &&&&&.!!
A ja miałam dziś sen że byłam w ciąży i że lekarz mi to mówił a ja nie wierzyłam i powiedziałam, że zrobię test i dopiero uwierzę .
Boże już nie mogę wytrzymać takie smakołyki tu pokazujecie a ja mam taką ochotę na Nugetsy, że szok . Wczoraj robiłam na obiad i tak mi zasmakowały.
Fifka pięknego masz tego synka.!! Gratuluję.!!! Ściskam mocno mamusię i syneczka :-)
Pyscek hahaha nie no rozwaliłaś mnie tekstem z zebrą...
Zafasolkuję śliczny brzusio.!!
aż pozazdrościć wam takich brzucholi i dzieciaczków ;-)
Sleep super, że u was wszystko w porządku
grzanka GRATULUJĘ.!!
Sog <tulęmocno> bardzo mi przykro.. :-( ale dobrze, że masz tyle siły w sobie i się nie poddajesz.!! Bardzo mi imponujesz.! I bardzo mocno trzymam za WAS kciuki &&&&&.!!
A ja miałam dziś sen że byłam w ciąży i że lekarz mi to mówił a ja nie wierzyłam i powiedziałam, że zrobię test i dopiero uwierzę .
Boże już nie mogę wytrzymać takie smakołyki tu pokazujecie a ja mam taką ochotę na Nugetsy, że szok . Wczoraj robiłam na obiad i tak mi zasmakowały.
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
GRatuluję i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;-)
Kochane chcialam wam sie pochwalic ze mój luby mi się oswiadczył
jeżeli chodzi o dzidzię staramy się nadal, przyszła teściowa jak i dziadkowie z obu naszych stron nie mogą się doczekać wnuków, prawnuków....
Co da los to będzie ...
trzymajcie proszę kciuki i pomyślcie o mnie czasem jeśli można prosić
ślicznie rośnie ;-) :*
Podziwiam cie za wytrwałość i silę ze jestes taka odwazna i dzielna wierze w to ze w koncu bedziesz miec swoja ukochana dzidzie na rękach bede sie o to modlić !! :* ~~~~:*Jestem.....ale nie mam dobrych wieści
wroc do nas jak bedziesz sie czula na siłach :*wiedz ze zawsze o tobie myśle ;-)
A ja zjadla frytki ciacho pyscka sie zrobilo wlasnie stygnie ale teraz ogladam filma z mezem wiec bede pozniej buziaki:*
reklama
Podziel się: