reklama
sleepyhead9996
Fanka BB :)
No właśnie, oby przyszła przeszczęśliwa!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sog trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Fasolka brzuszek jest śliczny i zgrabniutki!!!! chyba dużo nie przytyłaś!
Boże jak mnie krocze boli... dzisiaj była położna, zdjęła mi szwy i okazało się ze mam zapalenie tej rany... teraz przemywam tamtum rosa i robie gorące okłady... Boże... połóg to jakiś koszmar...
Fasolka brzuszek jest śliczny i zgrabniutki!!!! chyba dużo nie przytyłaś!
Boże jak mnie krocze boli... dzisiaj była położna, zdjęła mi szwy i okazało się ze mam zapalenie tej rany... teraz przemywam tamtum rosa i robie gorące okłady... Boże... połóg to jakiś koszmar...
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Kochane chcialam wam sie pochwalic ze mój luby mi się oswiadczył
jeżeli chodzi o dzidzię staramy się nadal, przyszła teściowa jak i dziadkowie z obu naszych stron nie mogą się doczekać wnuków, prawnuków....
Co da los to będzie ...
trzymajcie proszę kciuki i pomyślcie o mnie czasem jeśli można prosić
kochane chcialam wam sie pochwalic ze mój luby mi się oswiadczył
jeżeli chodzi o dzidzię staramy się nadal, przyszła teściowa jak i dziadkowie z obu naszych stron nie mogą się doczekać wnuków, prawnuków....
Co da los to będzie ...
Trzymajcie proszę kciuki i pomyślcie o mnie czasem jeśli można prosić
gratuluję zaręczyn... :-)
Fasola..piekne zdjecia! dociskam reke przez monitor do twojego brzuszka i biore se sama fluidki a co!:-)
spoko, nie ma co wspolczuc, juz niedlugo bede miala dzidziusia invitrowego ktory zrekompensuje mi wszystkie dolegliwosciMiliaa wlasnie mialam pytac czy te bole to endo. Dbrze, ze mialas zabieg ale wspolczuje bardzo problemu.
Sog...juz sie nie moge doczekac...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Grzanka...oczywiscie gratki! bardzo sie ciesze!:-) czekamy teraz na wiesci o slubie i o fasolce oczywiscie:-)
Ostatnia edycja:
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
reklama
Podziel się: