reklama
Pyscek
:)
ZEBRA
1 szkl białej oranżady
1 szkl oliwy
2,5 szkl mąki + 2 łyż
1 szkl cukru
5 jajek
2 łyż kakao
2 łyż proszku do pieczenia
1 cukier waniliowy
Jajka utrzeć z cukrem (zrobić kogiel mogel) potem na przemian dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia , oranżadę i oliwę. ok. 3-4 zmiany. Po wymieszaniu podzielić masę na 2 części do 1 dodać kakao, a do 2 dwie łyż mąki . Masy wlewać na przemian ok.3 łyżek (ja wlewam białą a potem czarną i robie łyżką misz masz ) do wysmarowanj masłem i posypanej bułka tartą tortownicy / brytfanki . Piec ok. 1,5 h w temp 150 ' C
haha czuje się dziś jak Kucharz dawając przepisy. a może któraś z Was ma jakiś fajny pomysł / przepis na coś ??
1 szkl białej oranżady
1 szkl oliwy
2,5 szkl mąki + 2 łyż
1 szkl cukru
5 jajek
2 łyż kakao
2 łyż proszku do pieczenia
1 cukier waniliowy
Jajka utrzeć z cukrem (zrobić kogiel mogel) potem na przemian dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia , oranżadę i oliwę. ok. 3-4 zmiany. Po wymieszaniu podzielić masę na 2 części do 1 dodać kakao, a do 2 dwie łyż mąki . Masy wlewać na przemian ok.3 łyżek (ja wlewam białą a potem czarną i robie łyżką misz masz ) do wysmarowanj masłem i posypanej bułka tartą tortownicy / brytfanki . Piec ok. 1,5 h w temp 150 ' C
haha czuje się dziś jak Kucharz dawając przepisy. a może któraś z Was ma jakiś fajny pomysł / przepis na coś ??
chceta mój wzdęciuch (brzuch) zobaczyć?
No pewnie że chcemy... :-)
Pyscek fajnie wygląda ta zapiekanka...
Ja zrobiłam już krokiety i barszczyk... wyszło przepysznie :-)
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 432553
Zobacz załącznik 432554Zobacz załącznik 432555Zobacz załącznik 432556 koniec 3, 5 i 6 miesiąca
Zobacz załącznik 432554Zobacz załącznik 432555Zobacz załącznik 432556 koniec 3, 5 i 6 miesiąca
sleepyhead9996
O, zafasolkuje sesje pokazała Pięknie niedoszła matko bliźniaków
A ja wróciłam dziś od lekarza i wszystko pięknie. Młody rośnie już ładnie, równomiernie i wszystko z nim ok
Pyszności pokazujecie.. musze iść coś sobie zrobić dobrego
A ja wróciłam dziś od lekarza i wszystko pięknie. Młody rośnie już ładnie, równomiernie i wszystko z nim ok
Pyszności pokazujecie.. musze iść coś sobie zrobić dobrego
zafasolkujęodzaraz
cześć sleepy fajnie, ze wszystko ok :-)
no sesja jak co miesiąc :-)
no sesja jak co miesiąc :-)
Piękny brzuszek :-)
zafasolkujęodzaraz
właśnie oglądałam sobie sutki, delikatnie przycisnęłam i pojawił się mokry płyn, czyżby była to siarka? :-)
właśnie oglądałam sobie sutki, delikatnie przycisnęłam i pojawił się mokry płyn, czyżby była to siarka? :-)
W suwaczku u Ciebie jest napisane, że właśnie w tym okresie możesz zauważyć gęstą żółtą wydzielinę czyli siarę :-)
reklama
sleepyhead9996
Fasola, ja ją widzę już od jakiegoś 16/17 tyg.. Zalewa mnie normalnie
Podziel się: