reklama
danao...moim zdaniem ten poziom nie jest znaczaco podwyzszony..."Rzeczywiście - wysoki poziom progesteronu może świadczyć o braku owulacji i konieczne jest znalezienie przyczyny podwyższenia poziomu progesteronu, by myśleć o zajściu w ciążę, ponieważ hormon ten wpływa na wystąpienie owulacji.
" znalazlam to na forum gdzies...kochana, ale tam poziom byl podany 50 a ty masz tylko 16, wiec jak na moje oko, wszystko jest ok :-) no ale oczywscie diagnoze poda ci twoj gin, bo ja sie moge nie do konca znac...jakby nie bylo to sie nie stresuj! bo wszystko da sie wyregulowac...
Pyscek...kochana...ja juz samym widokiem sie najadlam...fajnei to wyglada! jutro normanie zrobie takie cudo, a co!:-)
eh, co ty gadasz, to twoje bydle tez bym zjadla! widze tam chyba mase krowkowa?
" znalazlam to na forum gdzies...kochana, ale tam poziom byl podany 50 a ty masz tylko 16, wiec jak na moje oko, wszystko jest ok :-) no ale oczywscie diagnoze poda ci twoj gin, bo ja sie moge nie do konca znac...jakby nie bylo to sie nie stresuj! bo wszystko da sie wyregulowac...
Pyscek...kochana...ja juz samym widokiem sie najadlam...fajnei to wyglada! jutro normanie zrobie takie cudo, a co!:-)
eh, co ty gadasz, to twoje bydle tez bym zjadla! widze tam chyba mase krowkowa?
Ostatnia edycja:
Pyscek
:)
Pyscek
to zależy co mam w lodówce jak mam małą puszeczkę to daje ją jak mam mały słoiczek to daje cały :-) ale jak robię z połowy torby makaronu to daje połowę słoiczka :-) a jak puszka to cała :-]
Pyscek
już momencikpyscek a poprosze przepis na ciacho ;-)
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Hello
Pyszczku ja nie testuje bo przeciez @ nadal nie ma... Chyba ze zrobie dla swietego spokoju 10 i pozniej prywatnie do lekarza bo nie bede miesiac czekac na panstwowego... jestem ciekawa co mi powie... az sie boje... A jedyne co to brzuch mnie pobolewa jak na owulke, @, sama czasami nie wiem jak
Milego dnia życze, bede pozniej bo jedziemy do D kuzyna ;***
Pyszczku ja nie testuje bo przeciez @ nadal nie ma... Chyba ze zrobie dla swietego spokoju 10 i pozniej prywatnie do lekarza bo nie bede miesiac czekac na panstwowego... jestem ciekawa co mi powie... az sie boje... A jedyne co to brzuch mnie pobolewa jak na owulke, @, sama czasami nie wiem jak
Milego dnia życze, bede pozniej bo jedziemy do D kuzyna ;***
reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
chceta mój wzdęciuch (brzuch) zobaczyć?
Podziel się: