reklama
Aga_27
Ciężarówka :)
Miliaa ty sporo wiesz... Moja ginka zapisała mi dziś Estrofen od 5 dc do 25 dc i Duphaston od 16 dc do 25 dc. I tak się zastanawiam czy się nie walnęła... Estrofen mam brać razem z Duphastonem? Chyba bez sensu I tak się zastanawiam czy nie chciała napisać do 15 dc... Co ty o tym sądzisz?
Aga...kochana chyba dobrze ci zapisala, ten lek to nic innego jak estogen, ktory wytwarzany jest w I polowie cyklu...dlategobierzesz go od poczatku cyklu...wszystko gra...hmmm, przynajmniej tak mi sie wydaje:-) skoro zapisala ci do 25dc to tak musisz brac kochana...spokojnie lekarz wie co robi:-)
a u mnie na forum In vitro jedna dziewczyna zrobila test w 7 dniu po transferze i juz jej wyszedl bledzioch, alez jej zazdroszcze !! ja tez tak chce w 7 dpt!:-)
a u mnie na forum In vitro jedna dziewczyna zrobila test w 7 dniu po transferze i juz jej wyszedl bledzioch, alez jej zazdroszcze !! ja tez tak chce w 7 dpt!:-)
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Atanku ale Ci zazdroszczę!!!!!!!!!!! Ja bym wolała nawpierniczać się słodkiego i mieć zgagę niż nie móc zjeść niczego... :-( tzn. chociaż może jakbym zjadła parę żelek to by się nic nie stało ale ja nie potrafię zjeść parę.... :-(
A ja właśnie zakupiłam mojemu szkrabikowi pościel :-) 3 ele. HAFTY 90x120 o r g i n a l n a od BABY LUX (2056830958) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzór mały podróżnik niebieski :-)
A jutro idziemy do pediatry na kontrolę! :-) wg mojej wagi mały waży 4400g czyli przez 2 tygodnie przytył 1220g :-)
A ja właśnie zakupiłam mojemu szkrabikowi pościel :-) 3 ele. HAFTY 90x120 o r g i n a l n a od BABY LUX (2056830958) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzór mały podróżnik niebieski :-)
A jutro idziemy do pediatry na kontrolę! :-) wg mojej wagi mały waży 4400g czyli przez 2 tygodnie przytył 1220g :-)
estrofem to estrogen od 5dc, dupek to progesteron od 16dc - i tak bierzesz...Ale estrogeny bierze się przed pogesteronem z tego co wiem. Tak brałam teraz do 15 dc, a od 16 dc progesteron. Kobiecinka jest baaaaardzo zakręcona i coś mi się wydaje, że pokręciła
A ty kiedy w końcu będziesz miała INF?
IVF pewnie w marcu...albo w lutym, ale chyba sie nie wyrobie z badaniami, zobaczy sie
Ostatnia edycja:
reklama
Aga_27
Ciężarówka :)
Piękna!!
Podziel się: