reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dobra kochane ja zmykam... Dzisiaj muszę się wcześniej położyć spać, bo w ostatnią noc prawie wcale nie spałam i już zasypiam...

Odezwę się jutro jak będę w pracy :-)

Całuski :-)

reklama
Ja to wszystko wiem, ale na dziś mi się odechciało czegokolwiek szczególnie jak sobie dziś testowo zmierzyłam ucząc się glukometru po jedzeniu takim normalnym. także idę sobie do jutra kobitki.

Miliaa ty sporo wiesz... Moja ginka zapisała mi dziś Estrofen od 5 dc do 25 dc i Duphaston od 16 dc do 25 dc. I tak się zastanawiam czy się nie walnęła... Estrofen mam brać razem z Duphastonem? Chyba bez sensu :eek: I tak się zastanawiam czy nie chciała napisać do 15 dc... Co ty o tym sądzisz?

Aga...kochana chyba dobrze ci zapisala, ten lek to nic innego jak estogen, ktory wytwarzany jest w I polowie cyklu...dlategobierzesz go od poczatku cyklu...wszystko gra...hmmm, przynajmniej tak mi sie wydaje:-) skoro zapisala ci do 25dc to tak musisz brac kochana...spokojnie lekarz wie co robi:-)
a u mnie na forum In vitro jedna dziewczyna zrobila test w 7 dniu po transferze i juz jej wyszedl bledzioch, alez jej zazdroszcze !! ja tez tak chce w 7 dpt!:-)

Ale estrogeny bierze się przed pogesteronem z tego co wiem. Tak brałam teraz do 15 dc, a od 16 dc progesteron. Kobiecinka jest baaaaardzo zakręcona i coś mi się wydaje, że pokręciła :sorry:

A ty kiedy w końcu będziesz miała INF? :)

no to mnie pokaralo znalazlam zelki i wszystkie wszamalam to bedzie jak nic zgaga z tego :eek: ale zyje nadzieja nze nie ;-) czekam za mezem bedzie kolo23 ;-) z pracy i jutro chyba ma wolne ;-) :happy:

A ja oczekuję piątku. Tak i się nie chce pracować. Mam depresję zimową ;-)
A w sobotę czeka mnie sprzątanie w nowym domku :)))
I jedziemy do Ikei po mebelki :-)

Atanku ale Ci zazdroszczę!!!!!!!!!!! Ja bym wolała nawpierniczać się słodkiego i mieć zgagę niż nie móc zjeść niczego... :-( tzn. chociaż może jakbym zjadła parę żelek to by się nic nie stało ale ja nie potrafię zjeść parę.... :-(

A ja właśnie zakupiłam mojemu szkrabikowi pościel :-) 3 ele. HAFTY 90x120 o r g i n a l n a od BABY LUX (2056830958) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzór mały podróżnik niebieski :-)

A jutro idziemy do pediatry na kontrolę! :-) wg mojej wagi mały waży 4400g czyli przez 2 tygodnie przytył 1220g :-)

Ale estrogeny bierze się przed pogesteronem z tego co wiem. Tak brałam teraz do 15 dc, a od 16 dc progesteron. Kobiecinka jest baaaaardzo zakręcona i coś mi się wydaje, że pokręciła :sorry:

A ty kiedy w końcu będziesz miała INF? :)
estrofem to estrogen od 5dc, dupek to progesteron od 16dc - i tak bierzesz...

IVF pewnie w marcu...albo w lutym, ale chyba sie nie wyrobie z badaniami, zobaczy sie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry