Cześć
Dziewczyny Duphaston przyjmuje się doustnie, prawda? Normalnie połykam? Czy podjęzykowo?
Normalnie połykasz... :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć
Dziewczyny Duphaston przyjmuje się doustnie, prawda? Normalnie połykam? Czy podjęzykowo?
znalazłam sobie buty na lato
rozsądne
Sandały Marco Tozzi 28002-28 r39 LIZURAJ ORIGINALS (2081575463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i zajebiste
PLATFORMY białe SEXY sandały LAKIER obcas 12 cm 39 (2072513872) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no i jak tam kochana, wszystko ok u gina?mila u gina byłam
no ale chcesz sobie farbowac czy sciac? ja wlasnie tez mam teraz ochote na jakas zmiane, no ale co mozna zrobic z wlosami prawie do pasa, scinac szkoda, farbowac to bym chyba zbankrutowala...i tak w kolo a ja sie nudze soba juzmilia fryzurę bo aktualnie to mam już kopkę siana :-)
kochana dupka doustnie przyjmujesz...ja mam 3xdziennie na podtrzymanie fazy lutealnej i ewentualnej dzidzi jakby cos tam:-) powinno sie go przyjmowac po owu,bo tak to moze ci ja zablokowac? od ktorego dc masz go brac?Dzięki kochane :* Pierwszy raz dostałam. Ja luteinowa dziewczyna byłam ;-)
Mam 2 x dziennie...