reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fasolka ja to juz marze jak wyjde odwalona na miasto z wózeczkiem i pod ręke z męzusiem , juz to widze w wyobrazni i tez chyba zaczne sobie jakąs garderobe zbierać :-)

hyhyhy ja ostatnio mówiłam to samo,ze już się nie mogę doczekać kiedy urodzę, schudnę i założę wyjeb*istą sukieneczkę. teraz takie piękne kolorowe na wystawach wiszą, a jakie cudne czółenka są.

Netka byłaś u lekarza? Co się dowiedziałaś? Wszystko ok?

mila u gina byłam
no i jak tam kochana, wszystko ok u gina?

milia fryzurę bo aktualnie to mam już kopkę siana :-)
no ale chcesz sobie farbowac czy sciac? ja wlasnie tez mam teraz ochote na jakas zmiane, no ale co mozna zrobic z wlosami prawie do pasa, scinac szkoda, farbowac to bym chyba zbankrutowala...i tak w kolo a ja sie nudze soba juz:confused2:
Dzięki kochane :* Pierwszy raz dostałam. Ja luteinowa dziewczyna byłam ;-)
Mam 2 x dziennie...
kochana dupka doustnie przyjmujesz...ja mam 3xdziennie na podtrzymanie fazy lutealnej i ewentualnej dzidzi jakby cos tam:-) powinno sie go przyjmowac po owu,bo tak to moze ci ja zablokowac? od ktorego dc masz go brac?
poza tym dupek ostatnio strasznie zdrozal, ja place za niego 20tabletek ok 45zl:szok: toz to masakra a refundacji BRAK....

reklama
Do góry