reklama
Sun7- a jakoś leci..raz na górze raz na dole .
Zaczęłam prowadzić wykresik, czekam na termin wycięcia woreczka żółciowego (bo kamyczki systematycznie rosną), i może już od marca zaczniemy staranka
No to oczywiście, życzę szybkiego zafasolkowania
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Netka idę, idę bo się coraz gorzej czuje po pracy.Ten brzuch mi strasznie twardnieje, a nie chce non stop na nospie jechać.
fifka: no poraz któryś GRATULACJE , sliczny synuś i mamusia pięknie wygląda, :-)
fasolka: z tym twardym brzuchem, to obawiam sie ze w domu tez to będziesz miała, ale jak będziesz grzecznie leżeć to jest sznas ze bedzie to bardzo rzadko ,
fasolka: z tym twardym brzuchem, to obawiam sie ze w domu tez to będziesz miała, ale jak będziesz grzecznie leżeć to jest sznas ze bedzie to bardzo rzadko ,
Fifka...Konradek pierwsza liga!! :-) tylko bardzo malutki jest...ale pewnie juz urusl od porodu:-)
Neciuszka...a gdzie ty bylas, ze taka skonana, bo moze cos przeoczylam...???
Martocha...wiec ciebie tez czeka laparoskopia? Aga tez bedzie miala, troche inna wersje, ale tez laparo...swoja droga ja tez mialam 5 lat temu
Fasola...a co chcesz sobie teraz na glowce wykombinowac?
Neciuszka...a gdzie ty bylas, ze taka skonana, bo moze cos przeoczylam...???
Martocha...wiec ciebie tez czeka laparoskopia? Aga tez bedzie miala, troche inna wersje, ale tez laparo...swoja droga ja tez mialam 5 lat temu
Fasola...a co chcesz sobie teraz na glowce wykombinowac?
zafasolkujęodzaraz
milia fryzurę bo aktualnie to mam już kopkę siana :-)
zafasolkujęodzaraz
połykasz
reklama
Podziel się: