reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan, czop to takie coś jak śluz płodny, może być podbarwiony krwią, na pewno poznasz, że to to. Bo będzie zdecydowanie inne :)

reklama
a ja nie wiem co to tak cicho...:-(
Ael, Pyscek...odpoczywaja od forum
Aga...poszla do gina, pozniej ma sie pojawic z miejmy nadzieje super wiesciami
Mamuski...siedzia pewnie i karmia dzidzie :-)
Fasola...odpoczywa od dzis chyba na L4, robi sobie pedicure
reszta pewnie sie obija, a jak sie nie objaja to niech sie odezwa!!!!:tak:
dzis ma wrocic do domu podobno Fifka...moze sie do nas odezwie, zobaczymy:-)
ja sie ucze, wiec sieszimy razem na forum :-)

hej laski!!! Ja już w domku z moim ukochanym syneczkiem!!

Która streści mi co tam się działo ciekawego? Nie mam za dużo czasu bo mały je co godzinę... :confused2: ale przynajmniej najada się tylko moim mleczkiem! Poza tym jest tak kochany i grzeczny że nie mogę uwierzyć...

Kilka fotek małego!

Ostatnia edycja:
hej laski!!! Ja już w domku z moim ukochanym syneczkiem!!

Która streści mi co tam się działo ciekawego? Nie mam za dużo czasu bo mały je co godzinę... :confused2: ale przynajmniej najada się tylko moim mleczkiem! Poza tym jest tak kochany i grzeczny że nie mogę uwierzyć...

Kilka fotek małego!
Zobacz załącznik 432008Zobacz załącznik 432009Zobacz załącznik 432010

Jejku jaki śliczny JESZCZE RAZ GRATULUJĘ :-) Strasznie się wymęczyłaś kochana, ale chyba było warto co???

Mig zobaczyła II kreseczki na teście, więc jest kolejna ciążówka :-)

Ostatnia edycja:
W piatek znów usłyszałam,że prawdopodobnie ciąża się przestała rozwijać, bedziemy sprawdzac w srodę i liczymy na cud ze po prostu jest mniejsza i się rozpędzi:)
3mam za Ciebie kciuki kochana... jestem bardzo bardzo blisko myślami.. może im się cos popieprzyło czy coś..to też sie często zdarza..

fifka zaduzo cie nie omineło ;-) wczoraj miq zobaczyla 2 kreseczki ;-)
u mnie spokoj
pyscek i ael odpoczywaja od forum ;-)
mili czeka za wynikami egzaminkow
zafasolkuje wybiera sie na l4 ma dosyc gamonia co ma ja zastapic i miala isc do fryzjera ;-)
soglam czeka do srody na nastepne usg bo ostatnio dzidzia byla za mala i martwimy sie i modlimy by dzidzia przybrała i serduszko juz biło..

FIFKA GRATULUJE CI jeszcze raz ślicznego synka :-*

do fryca ide w poniedziałek, ana L4 od wtorku bo w poniedziałek ginek.Niestety moje dziecko dzisiaj ciche jak mysz pod miotłą, jak się nie rozrusza to przełożę wizytę na piątek.

Fifeczka witaj na forum. Piękny ten Twój synuś, a jaki maleńki :-)

reklama
Sun7- a jakoś leci..raz na górze raz na dole :-p.
Zaczęłam prowadzić wykresik, czekam na termin wycięcia woreczka żółciowego (bo kamyczki systematycznie rosną), i może już od marca zaczniemy staranka:zawstydzona/y:
a jak u Ciebie?

Witaj Ficiu.. ale śliczne dzieciątko!!!! tylko przytulać takie i całować!

Ostatnia edycja:
Do góry