reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Idziemy zazwyczaj na kolacje, ale nie w walentynki, bo wtedy jest mało intymnie i romantycznie bo wszędzie pełno ludzi.
Zaplanowałam na obiad rybkę i nie mam pojęcia jaki dodatek do tego zrobić ziemniiaki, czy jakiś makaronik

Ostatnia edycja:
reklama
Idziemy zazwyczaj na kolacje, ale nie w walentynki, bo wtedy jest mało intymnie i romantycznie bo wszędzie pełno ludzi

No my fasolko też chodzimy najczęściej na kolację i nie w dzień walentynkowy bo wtedy rzeczywiście za dużo ludzi... W sam dzień walentynkowy zostajemy w domku, sami robimy jakąś pyszną kolacje, filmik, a później troszkę przyjemności :-D

Fasolka widzę, że kolejna baba się na świecie pojawi :) Normalnie wysyp kobietek mamy...Miłego L4 życzę :)
Ja mam zamiar iść od połowy marca jakoś :) Póki co się dobrze czuję :) A w domu bym na łeb dostała :zawstydzona/y:

Lauraaaa ja też chciałam dociągnąć do 30 tygodnia, ale niestety warunki w pracy mi się pogorszyły przez nowy nabytek i zanim uduszę chłopaczka to wolę iść na L4 ;-). I tak wyjdzie, ze od końca 27 tygodnia będę się obijała :-)

O widzisz Sil jak się pięknie złożyło, tylko roczniki różne :-)

Witam
robilyscie dziewczyny ta pana cotte z torebki? bo ja kupilam i tak sie zastanawiam czy jest sens to robic...:sorry:
poza tym to gdzie ten las rak z kciukami za moje egzaminy? hę?:confused2:
ja ROBILAM bardzo dobra ;-) i łatwa do zrobienia ;-) ale nie robie wcale smaku bo Ael ostatnio chciala i ktos smaka robil na slodkie az sama bym zjadla,,, a i kciukasy za egzaminki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kochane, a obchodzicie "walentynki"????? :-)
I co w tym roku macie zaplanowane???
co do walentynek to niemamy planow bo niewiem kiedy urodze... a zawsze cos sie wymyslilo kolacja czy kino ;-) chyba ze w pracy bedzie...

ael cosie stalo bo nie skumalam a mam pytanie jak ten czop wyglada? jak śluz normalny bo od 2 dni mam pelno sluzu bialego ...

fifka no bedziemy czekac tylko czemu taka przerwa od nas cos sie stalo?

sog ja caly czas sie modle i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

zafasolkuje wspolczuje brak dezodorantu i jelop ja pierdykam dobrze ze idziesz na l4 bedziesz miec w koncu spokoj ;-)

oolcia za mieszkanko bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ee to nie fer ja przychodze i nikogo niema chciałam sie spytac czy chceta filmik troche wygibaskow Amelki i wypchniety brzuszek z prawej stroony ale kogo mam sie pytac jak was niema ;-(

[video=youtube;ws8lq1pqH8M]http://www.youtube.com/watch?v=ws8lq1pqH8M&feature=colike[/video]

Ostatnia edycja:
Atan...pieknie kreci sie Amelcia w brzuszku, jejku juz niedlugo bedzie sie tak krecila w swoim pieknych lozeczku:-):tak:
dzieki za te kciukasy za egzaminy...dzis mialy byc wyniki i tak co chwile wchodze i sprawdzam, ale ich nie ma a ja sie stresuje...:confused2:
Zafasolkuje, Sil...juz zapisalam ta piekna date i przygotowuje sie powoli do skladania zyczen:-)

pana cotty dzis nie robilam, bo moj powiedzial, ze nie ma ochoty...pf...to nie:confused2: nie zrobie mu...

reklama
Do góry