reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

cześć Olcia...

Trzymaj za mnie kciuki bo może się przydadzą.... :-)

A o jakim mieszkaniu piszesz, bo ja chyba nie za bardzo jestem w temacie??? :shocked2:

No o mieszkanku w którym jestem zameldowana , mieszkam, a umowa najmu nie jest na mnie (mieszkanie komunalne) , kobitka która była głównym najemcą zmarła a teraz ja staram się o przejęcie praw do lokalu :/

No już idę na L4 pewnie bym dotrwała do końca lutego gdybym miała zastępce z prawdziwego zdarzenia, a tak nie dość, ze nie pomaga to jeszcze utrudnia.

Sun narazie 2 razy potwierdzona dziewczynka :-)

Ja do fryzjera ide teraz, a później przed świętami wielkiej nocy kopsnę na podstrzyzyny i farbowanie bo mi jakoś tak termin wyjdzie :biggrin2:
Lamiav ja właśnie opierdzielam cukierki malaga, tikitaki i kasztanki i jeszcze jakieś jedne. Ponieważ już mnie mdli, to jeszcze przepijam herbatką owocową

aha:D , z choinki się chłopak urwał i tyle:p , rozumiem że on jakieś praktyki w Twojej firmie odbywa?

reklama
nie wiem jak to nazwać ;-) Jak ja pójdę na L4 to on dostanie umowę na zastępstwo, a teraz kazałam mu przychodzić żeby się wdrożył puki ja jestem. Zanim przyszedł to usłyszałam od szefa same ochy i achy na jego temat, a to jest takie dno, ze słów brak. tak mnie wykańcza swoim otepialstwem, ze na L4 idę prawie miesiąc wcześniej :-)

Sog na pewno będzie dobrze! Nie ma innej opcji :* Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&i modle się za Was do środy! :* <tuli>
Fasolka Ty to masz przeboje z tym kolesiem :-D nie wytrzymałabyś z nim tak więc ciesz się z L4 ;-)Ja też bym musiała wybrać się do kosmetyczki i fryzjera coś z sobą zrobić ale nie chcę się jak siedzi się cały czas w domu :confused2: a na te mrozy to w ogóle nie chce się wychodzić eh..

Fifka czekamy!! :-) i chcemy foto od Konrada

Ael hmmm.. Kobito wracaj! Bez Ciebie Mamuśko nie jest tak samo.. I bez fochów mi tu!

Olcia również &&&&&&&&&&&&&&&&&
biggrin.gif

No dokładnie :tak: ja zawsze robię sobie sama pedicure ze względu na straszne łaskotki :-D Byłam parę razy u mojej koleżanki-kosmetyczki i tragedia, włączenie frezarki powoduję już u mnie śmiech :eek:

A mi nigdy nikt przy stopkach nie działał, a teraz chciałam sobie prezent urodzinowy zrobić, ale jak będę na zwolnieniu to stopki zrobię sobie sama, a fundusz urodzinowy przeznaczę na coś innego:-) Może pójdziemy z mężem na kolację bo mamy urodziny tydzień po tygodniu.

reklama
Do góry