reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sog ja cały czas o Tobie pamiętam i trzymam wszystkie kciuki i ja i mój K :) ja nie dopuszczam innej wizji jak przychodzisz i mówisz że jest wszystko dobrze:)

Sun to ja trzymam kciuki żeby @ nie przylazła &&

zafasolkuję Ty dopiero teraz na l4?

a co stało się Ael???:(

Dziękuje za kciukasy o mieszkanie... w pt mam odebrać z adm dokumenty które musze zanieść do urzędu miasta i od wtedy dopiero odliczam 30 dni .... boje się troche :(

Kobitki powiedzcie mi jak biore kwas foliowy to nic nie stoi na przeszkodzie żebym sobie łykała np. skrzypowite ??

reklama
Ael nie ma fochów.. jedna sytuacja dała jej do myślenia, ot co..

a zawsze możecie ją dopaść na FB czy pod telefonem.. i Pawła nie bzyka, Paweł w pracy :p

cześć Olcia...

Trzymaj za mnie kciuki bo może się przydadzą.... :-)

A o jakim mieszkaniu piszesz, bo ja chyba nie za bardzo jestem w temacie??? :shocked2:

Ostatnia edycja:
tylko musze powiedzieć że jakoś mi się nie chce nic robić ze sobą, bo i tak siedzę cały dzień w domu, chodze w szlafroku leżę pod kołderką i tak czas leci :-), ale juz zapowiedziałm że jak urodzę i doję do siebie to biore jeden dzień wolnego od domu i ide robić się na cacy, a między czasie licze że będę szybko chudła:tak:.
No ale to potem a teraz bym coś słodkiego zjadła ,bo juz nie mogę wytrzymać, tak mi się chce , nie wiem co by tu wymyślić

wiesz jaka płeć, czy to ma być niespodzianka?????

zafasolkuję Ty dopiero teraz na l4?
No już idę na L4 pewnie bym dotrwała do końca lutego gdybym miała zastępce z prawdziwego zdarzenia, a tak nie dość, ze nie pomaga to jeszcze utrudnia.

Sun narazie 2 razy potwierdzona dziewczynka :-)

Ja do fryzjera ide teraz, a później przed świętami wielkiej nocy kopsnę na podstrzyzyny i farbowanie bo mi jakoś tak termin wyjdzie
biggrin.gif

Lamiav ja właśnie opierdzielam cukierki malaga, tikitaki i kasztanki i jeszcze jakieś jedne. Ponieważ już mnie mdli, to jeszcze przepijam herbatką owocową

Ostatnia edycja:
Co tu się podziało?

Widziałam pytanie Milii, my spróbowaliśmy 5 tygodni po porodzie, ja byłam nacięta, ale bardzo ładnie się zagoiło, ginek pozwolił próbować, ale jeszcze nie ten komfort i raczej próba, niż cos konkretnie.

Miq ale się cieszę :) GRATULACJE :)

Sog, co się dzieje? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& tak czy inaczej zawsze za Ciebie.

Co z Ael? Chwilę mnie nie ma, a tyle stron, że już nie nadrobię, bo rano nie zdążyłam nic napisać, bo Mała się obudziła.

A teść na 99% nie przyjdzie na chrzciny.....:confused2:

Co tu się podziało?

Widziałam pytanie Milii, my spróbowaliśmy 5 tygodni po porodzie, ja byłam nacięta, ale bardzo ładnie się zagoiło, ginek pozwolił próbować, ale jeszcze nie ten komfort i raczej próba, niż cos konkretnie.

Miq ale się cieszę :) GRATULACJE :)

Sog, co się dzieje? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& tak czy inaczej zawsze za Ciebie.

Co z Ael? Chwilę mnie nie ma, a tyle stron, że już nie nadrobię, bo rano nie zdążyłam nic napisać, bo Mała się obudziła.

A teść na 99% nie przyjdzie na chrzciny.....:confused2:

W piatek znów usłyszałam,że prawdopodobnie ciąża się przestała rozwijać, bedziemy sprawdzac w srodę i liczymy na cud ze po prostu jest mniejsza i się rozpędzi:)

reklama
Do góry