reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

sun na śluz szczerze mówiąc uwagi nie zwracałam, dopiero od kilku dni mam go bardzo dużo:zawstydzona/y:
A czułam się tak jak na @ tylko zaczeło się to wczesniej niż zwykle. Jajniki bolały mnie już od owulacji, piersi też delikatnie. Więc podejrzewałam od samego początku że się udało :-)

Dziękuje za informacje ;-) Ja czekam do przyszłego wtorku jak się @ nie pokaże to robię teściora... więc zobaczymy :-)

No mnie Ael też strasznie zaskoczyła :shocked2: ... Kochana nie opuszczaj nas - bo jesteś mi strasznie potrzebna - ktoś musi mnie ustawiać do pionu :-p

reklama
Lamiav w odpowiedzi na Twoje pytanie
na paczkę nie czekam długo, tylko zastanawiam się kiedy może się pojawić i jak ją odebrać.
A badania miałam mocz, HIV, HCV, morfologię, glukozę i jeszcze jakieś coś jedno ale nie zapamiętałam nazwy bo to jakieś HBCDFGHJKKIUYGFFFGH oooo mniej więcej hyhyhy

Czesc Sun:):)

A ja mam od piątku wybuchową mieszankę emocjonalną...raz płaczę, raz się smieje...modle gorąco o cud i pomyslne wiesci na środę...natłok mysli i do tego rodzina oprócz siostry nie wiem wiec teraz bylismy na weekend w rodzinnych stronach i trzeba było udawac ze wszystko ok, byc usmiechnietym...nie martwic się i nie dac nic po sobe poznac....
czyli jedna wielka masakra emocjonalna....
mój mąz się załamał w piątek i w sobotę tez niemrawo było...ale widze ze teraz się trzyma i próbuje mnie wspierac
tak wiec nie jest kolorowo ale dobrze ze juz tylko 28h zostało do wizyty....
każde kciuki i modlitwy mile widziane.....

aaa myslałam że miałaś może wizytę u gina, a kiedy idziesz bo ja mam wizyte w poniedziałek i to dopiero na 20tą :shocked2:

slogam: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

pozytywne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
`
oraz modlity masz załatwione trzymaj cie sie mocno , musi być dobrze

Ostatnia edycja:
Czesc Sun:):)

A ja mam od piątku wybuchową mieszankę emocjonalną...raz płaczę, raz się smieje...modle gorąco o cud i pomyslne wiesci na środę...natłok mysli i do tego rodzina oprócz siostry nie wiem wiec teraz bylismy na weekend w rodzinnych stronach i trzeba było udawac ze wszystko ok, byc usmiechnietym...nie martwic się i nie dac nic po sobe poznac....
czyli jedna wielka masakra emocjonalna....
mój mąz się załamał w piątek i w sobotę tez niemrawo było...ale widze ze teraz się trzyma i próbuje mnie wspierac
tak wiec nie jest kolorowo ale dobrze ze juz tylko 28h zostało do wizyty....
każde kciuki i modlitwy mile widziane.....

Kochana ja oczywiście trzymam mocno kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Musi być dobrze - po prostu MUSI !!!!!!!!!!
Czekam na wieści

Sog...nie wiem czy bylas juz na wizycie ale 3mam kciuki, wierze, ze ci sie udalo jednak i fasolka trzyma sie ciebie mocno! daj znac co i jak
edit: widze, ze napisalas wczesniej niz ja....kochana modle sie o ciebie codziennie, wierze gleboko, ze bedzie ok. czekamy jutro na dobre wiesci!!!
wiadomo, ze emocjonalnie hustawka jest, ale musicie to z mezem przetrwac &&&&&&&&&
Ael...zaczela gadac o zboczeniach z rana to moze i Pawla teraz meczy:-p a jak nie i stroi jakies fochy to zaraz ja tu do tej Olesnicy sie wybiore i jak trzasne w duspko, to az podskoczy!;-):-D
Fifka...czekamy na ciebie z niecierpliwoscia!!! chcemy zdjecia Konradka!
Fasola...zasugeruj mu delikatnie, ze spod jego pach wydobywa sie niezbyt przyjemny zapach:-D swoja droga wspolczuje...nie dosc ze niemota to jeszcze smierdziuszek:rofl2:

Ostatnia edycja:
ja mam w poniedziałek na 13 z minutami. Później idę do fryzjera i na L4 z piękną fryzura hyhyhyhy
sog &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
milia nic mu nie będę sugerowała do piątku wytrzymam. Nie chcę go zostawiać z niemiłym wspomnieniem mojego czepialstwa ;-). Uśmiecham się do niego życzliwie i tłumacze pełna energii, a nóż który się w kieszeni otwiera delikatnie zamykam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry