reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

sun na śluz szczerze mówiąc uwagi nie zwracałam, dopiero od kilku dni mam go bardzo dużo:zawstydzona/y:
A czułam się tak jak na @ tylko zaczeło się to wczesniej niż zwykle. Jajniki bolały mnie już od owulacji, piersi też delikatnie. Więc podejrzewałam od samego początku że się udało :-)

Dziękuje za informacje ;-) Ja czekam do przyszłego wtorku jak się @ nie pokaże to robię teściora... więc zobaczymy :-)

No mnie Ael też strasznie zaskoczyła :shocked2: ... Kochana nie opuszczaj nas - bo jesteś mi strasznie potrzebna - ktoś musi mnie ustawiać do pionu :-p

reklama
Lamiav w odpowiedzi na Twoje pytanie
na paczkę nie czekam długo, tylko zastanawiam się kiedy może się pojawić i jak ją odebrać.
A badania miałam mocz, HIV, HCV, morfologię, glukozę i jeszcze jakieś coś jedno ale nie zapamiętałam nazwy bo to jakieś HBCDFGHJKKIUYGFFFGH oooo mniej więcej hyhyhy

Czesc Sun:):)

A ja mam od piątku wybuchową mieszankę emocjonalną...raz płaczę, raz się smieje...modle gorąco o cud i pomyslne wiesci na środę...natłok mysli i do tego rodzina oprócz siostry nie wiem wiec teraz bylismy na weekend w rodzinnych stronach i trzeba było udawac ze wszystko ok, byc usmiechnietym...nie martwic się i nie dac nic po sobe poznac....
czyli jedna wielka masakra emocjonalna....
mój mąz się załamał w piątek i w sobotę tez niemrawo było...ale widze ze teraz się trzyma i próbuje mnie wspierac
tak wiec nie jest kolorowo ale dobrze ze juz tylko 28h zostało do wizyty....
każde kciuki i modlitwy mile widziane.....

aaa myslałam że miałaś może wizytę u gina, a kiedy idziesz bo ja mam wizyte w poniedziałek i to dopiero na 20tą :shocked2:

slogam: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

pozytywne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
`
oraz modlity masz załatwione trzymaj cie sie mocno , musi być dobrze

Ostatnia edycja:
Czesc Sun:):)

A ja mam od piątku wybuchową mieszankę emocjonalną...raz płaczę, raz się smieje...modle gorąco o cud i pomyslne wiesci na środę...natłok mysli i do tego rodzina oprócz siostry nie wiem wiec teraz bylismy na weekend w rodzinnych stronach i trzeba było udawac ze wszystko ok, byc usmiechnietym...nie martwic się i nie dac nic po sobe poznac....
czyli jedna wielka masakra emocjonalna....
mój mąz się załamał w piątek i w sobotę tez niemrawo było...ale widze ze teraz się trzyma i próbuje mnie wspierac
tak wiec nie jest kolorowo ale dobrze ze juz tylko 28h zostało do wizyty....
każde kciuki i modlitwy mile widziane.....

Kochana ja oczywiście trzymam mocno kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Musi być dobrze - po prostu MUSI !!!!!!!!!!
Czekam na wieści

Sog...nie wiem czy bylas juz na wizycie ale 3mam kciuki, wierze, ze ci sie udalo jednak i fasolka trzyma sie ciebie mocno! daj znac co i jak
edit: widze, ze napisalas wczesniej niz ja....kochana modle sie o ciebie codziennie, wierze gleboko, ze bedzie ok. czekamy jutro na dobre wiesci!!!
wiadomo, ze emocjonalnie hustawka jest, ale musicie to z mezem przetrwac &&&&&&&&&
Ael...zaczela gadac o zboczeniach z rana to moze i Pawla teraz meczy:-p a jak nie i stroi jakies fochy to zaraz ja tu do tej Olesnicy sie wybiore i jak trzasne w duspko, to az podskoczy!;-):-D
Fifka...czekamy na ciebie z niecierpliwoscia!!! chcemy zdjecia Konradka!
Fasola...zasugeruj mu delikatnie, ze spod jego pach wydobywa sie niezbyt przyjemny zapach:-D swoja droga wspolczuje...nie dosc ze niemota to jeszcze smierdziuszek:rofl2:

Ostatnia edycja:
ja mam w poniedziałek na 13 z minutami. Później idę do fryzjera i na L4 z piękną fryzura hyhyhyhy
sog &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
milia nic mu nie będę sugerowała do piątku wytrzymam. Nie chcę go zostawiać z niemiłym wspomnieniem mojego czepialstwa ;-). Uśmiecham się do niego życzliwie i tłumacze pełna energii, a nóż który się w kieszeni otwiera delikatnie zamykam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry