Witajcie kochane
w weekend @ nie przyszła, kierując się ostatnim 39 dniowym cyklem, dzisiaj jest 2 dzień po terminie i @ brak. Ale biorąc pod uwagę, że owulacja była wcześniej niż zwykle, dzisiaj minęło już 24 dzień od tamtego momentu. W piątek zaczęły mnie boleć piersi, powiększyły się i są takie jakby napompowane ( przy @ nie miałam nigdy problemów z (.)(.) ) Jak na razie mam czysta twarz nic mi nie wyskoczyło co zdarzało się zawsze przed @. Nadal pobolewają mnie jajniki. Chyba czas na testa co? Jak do wieczora @ nie przyjdzie rano za testuję, strasznie się boję
Ja kciuki mocno trzymam, żeby to było TO!! :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&
A mnie dzisiaj znów strasznie bolały (.)(.) w nocy, ciągle się budziłam... Ale i tak wiem, że fasolki nie ma... więc czekam z niecierpliwością na @
A skąd wiesz, że fasolki nie będzie?
Domi wypatruje Twojej fasolki, o tak:
Zobacz załącznik 431387
Haaha! Świetna Dominisia jest! Ucałuj ją od cioci Asi i Wiktorka! :*
Mi wczoraj młody pierwszy raz od dawna zasnął na ramieniu podczas odbijania i były takie flaczki, że prawie nawrzeszczałam na Pawła co by mi zdjęcie zrobił XD
Trochę wam pomarudzę. Czuję się fatalnie, coś mnie całkiem rozłozyło. Nie wiem co to, myślałam, że grypa, ale to dziwne jest. Zero kaszlu, kataru, gorączki. Mam całkowity brak sił, tylko bym leżała i drzemała, łamie mnie w kościach. Czuję się dosłownie jakby ktoś mnie połamał na kawałki i posklejał na szybko.
Aaaaa i mam dzisiaj 28 dzień cyklu. Czekam na @. Pewnie będzię koło 13
Niunia ale właśnie takie połamanie to początek grypy, kichać i kaszleć jeszcze nie musisz. No i nie gadaj, że @ przychodzi Ci co do zegarka
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
A może jej nie będzie? A ja ją wyganiam SIO!
![|-D :biggrin2: :biggrin2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
no korci korci latam co 5 s do wc czy nic tam nie ma ahhh w jakiej aptece można kupić test acon?
Oj Acona musisz szukać bo go ciężko dostać.
Jakiś kerwa pedał napirdala wiartarą jak potłuczony i uj nie pospałam sobie jak zamierzałam, no szlak mnie bierze...
Fifka napisała, że jednak jeszcze zostają bo mały ma podniesioną bilirubinę więc profilaktycznie poszedł "na solarium".