reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ja sie pyscek nieznam ale wazne ze obnizy ;-) wiec przyda ci sie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sun nie zadawaj glupiutkich pytań ja za kazda tesknie ;-)

eee pytanie do mamusiek jak to z tymi skorczami jest ? jak je rozpoznac bo mam wrazenie ze napiol mi sie brzuch i zakul jagby prawy jajnik czy to jakies przygotowanie ?

Atan na tym etapie ciązy powinien już Ci się napinać brzuch i powinnas mieć skurcze. Macica ćwiczy, choc ja nadal nie mam przepowiadających :tak:, ja chyba zostanę w ciąży do następnego Bożego Narodzenia :-D

Dziewczyny dzięki za tak miłe powitania:) kochane jesteście,już mi się tu podoba :laugh2:
A nie dość,że kochane to jeszcze jakie aktywne.Rano napisałam posta teraz wchodzę i musiałam nadrobić kilka ładnych stron ,ale fajnie się czyta więc nie narzekam :)

to i ja witam kocham rozgośc się :tak:

Dziewczyny jadę do szpitala... brzuch mnie boli za bardzo... już nawet na Krzyśka nie poczekam... :no:

Biedaku Ty nasz, oj żebyś wrreszcie urodziła i to bezboleśnie :-(

Fifcia trzymamy kciuki ! Dawaj znać ! &&&&&&&&&&&&&&&

Madziu jak miło Cię widzieć, co nowego u Ciebie/Was?

A mnie cos przeczyszcza i gryźć będę, uprasowałam ubrania w których pojadę do szpitala, w ten weekend rodzę! tak postanowiłam :-D

donia czyli to napinanie to przepowiadajace ? bo takich prawdziwych to jeszcze nie miałam napewno bo bym chyba z bólu sie skrecala ;-)

fifka jak odeszły to pora na szpital powodzenia !!&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
o litosci Fifka...zawalu dostane przez ciebie!!! 3maj sie kobieto mocno, badz dzielna !! wszystko bezie dobrze!!!:-) jakby ktoras cos wiedziala o Fifce to dawajcie znac...bo ja chyba dzis nie zasne....

Do góry