reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Rasta dobrze radzi bierz BROMKA na NOC...unikniesz tego zamotania calego:-)
Rasta...tak w ogole co tam u ciebie? klocisz sie z eMkiem? nooooo ja tez mialam kryzys ostatnio ale juz minal...po burzy przychodzi slonce - pamietaj!:-):tak:

reklama
Dziękuje pyscek ... kochana jesteś :-)

U mnie dzisiaj testy owulacyjne nic nie pokazują, więc owulka było w weekend... fakt troszkę poszaleliśmy wiec może... Muszę kupić termometr i testy owu (bo się kończą) i od kolejnego cyklu zacznę wszystko kontrolować... Oczywiście za 2 tyg. idziemy do androloga z mężulkiem i zobaczymy co nam powie...

Pyscek ty temperaturę mierzysz zawszę rano przed wstaniem z łóżka????

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzięki za tak miłe powitania:) kochane jesteście,już mi się tu podoba :laugh2:
A nie dość,że kochane to jeszcze jakie aktywne.Rano napisałam posta teraz wchodzę i musiałam nadrobić kilka ładnych stron ,ale fajnie się czyta więc nie narzekam :)

no widzę,że teraz wszystkie starające się wzięły się porządnie za leczenie pod względem zaciążenia :-) czyli w następnych miesiącach posypią się fasoleczki :-D jedna po drugiej a może w tym samym czasie :laugh2: oby to były prorocze słowa :-p:tak:

Kocham - ale nam słodzisz :-p hihi

reklama
otóż prolaktyna wyszła wysoka bo 74,1 i dostałam Bromergon mam brać i czekać na następną @ . jak dostanę lub nie to wtedy mam iść do niego znowu i dostanę nowe skierowania na badania :] jak narazie biorę leki i się płodzę :p a potem zobacze co wyjdzie i zapisze się za miesiąc znów na wizytę :]
Brała któraś ten lek na co to ??

Pyscek moja Ty.. Ja się leczyłam hmmm żeby Cię nie skłamać 5-6 lat na wysoki poziom prolaktyny :] I brałam przez ten cały czas dzień w dzień Bromergon :] Tak do wiadomości jak jest wysoki poziom prolaktyny (powyżej normy) to nie ma możliwości zajścia w ciąże bo ona coś tam blokuję.. Jak kobieta jest w ciąży to ten hormon idzie w górę i blokuję kolejne zapłodnienie.. A teraz DOBRA WIADOMOŚĆ! Bardzo łatwo się to leczy :-) mi Bromergon pomógł dosłownie w ciągu miesiąca i miałam prolaktynę w normie z tym że ciągle musiałam brać tabletki bo jak tylko przestałam to rosła w górę (robiliśmy doświadczenia z learzem).. Dopiero w ciąży pod koniec I trymestru lekarz kazał mi odstawić Bromergon. Kochaniutka wyleczysz się szybko z tego i będziesz miała fasolunie :) :* Zobaczysz! Ja jestem tego przykładem, że prolaktyna nie jest taka straszna! :)
Więc głowa do góry!! :*:*

Aaa jak nie bralaś nigdy Bromergonu to po pierwszych tabletkach połóż się.. Niestety one obniżają ciśnienie i przez pierwsze dni ja prawie mdlałam po nich.. I możesz się przez pierwsze dni troszkę źle czuć. Ale dasz radę :*

Oczywiście przy braniu Bromka możesz spokojnie się starać :)

Ale się rozpisałam :baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry