reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aaahahaha moja wymarzona mata edukacyjna!! :-D

Donia kciukasy byś szybko urodziła! Zazdroszczę tej bezobjawowej ciąży :zawstydzona/y:

Rasta jak miło cię widzieć!! Przykro mi z powodu problemów z małżem... to nic miłego... :-(

Hahaha a tu z kolei karuzela na którą poluję! Muszę taką małemu sprawdzić! Będzie pasować do dżungli na ścianie :tak:

Kocham
kestia przyzwyczajenia! U nas zawsze tak gorąco :-D dyskusję wżął :tak:

A ja czuję się fatalnie.,.. mły aż tak nisko jeszcze nie był... można by powiedzieć, ze już głową opiera się o dolną ściankę pochwy... więc w środku mam ledwo miejsce na palec... a boli dół brzucha jak nie wiem co... :no: Praca do szkoły co prawda nie napisana jeszcze do końca ale już nie wyrabiam....

reklama
Kocham witam Cię wśród starających i oczywiście życzę szybkiego zafasolkowania.
No i mam nadzieję, że jak bardzo się tutaj Tobie podoba to będziesz często się pojawiać :-)

Natkusia - łoooj ale się kobietko rozpisałaś :-p ale dużo mi pomogłaś jestem bardzo wdzięczna za te informacje :tak: ja jestem nisko ciśnieniowiec więc może aż tak źle ze mną nie będzie, a co do senności to ja jestem mistrzem mogę cały dzień przespań nawet bez tabletek haha ... ale zobaczymy mogę się męczyć z tymi wszystkimi skutkami ubocznymi, aby tylko mieć swoją upragnioną fasolkę :laugh2:

pyscek jaka niespodziankaa???????

Kochanie zobaczysz w odpowiednim czasie, a za Twoje koraliki wezmę się na weekendzie lub po bo teraz nie mam głowy do tego muszę przecierpieć @ a potem wziąć się za pisanie pracy bo 4.02 muszę oddać a brakuje mi jeszcze rozdział i jeden lekko poprawić :-p

Ostatnia edycja:
Pyscek nie ma za co, polecam się :-D

Ja dalej idę odpoczywać, jakoś nie chcę mi siedzieć na kompie :eek:

Miłego wieczorku i dobranoc :*

reklama
Ael, Fifka, Lamia melduję że zaliczyłam odpoczynek po południu :) ustaliliśmy z chłopaczkiem że trzeba pewne zmiany zaproponować promotorowi i czekam do jutra na akcepta nowej wersji zamierzeń :tak:

Fifka haha no to możemy pogadać w tej sprawie bo ja jeszcze jedną matę mogę mieć ale nie wiem dokładnie jaką poza tym że z tinny love i też jakieś zwierzaki

No i humor jakoś lepszy, decyzja podjęta jednak bierzemy lapka jutro powinnam wieczorem już mieć :)

Fifka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kocham tutaj zawsze coś się dzieje ;) a jak co niektóre ustawiają do pionu to łoooooooooj :laugh2:

Do góry