reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan na tym etapie ciązy powinien już Ci się napinać brzuch i powinnas mieć skurcze. Macica ćwiczy, choc ja nadal nie mam przepowiadających :tak:, ja chyba zostanę w ciąży do następnego Bożego Narodzenia :-D

to i ja witam kocham rozgośc się :tak:

Biedaku Ty nasz, oj żebyś wrreszcie urodziła i to bezboleśnie :-(

Madziu jak miło Cię widzieć, co nowego u Ciebie/Was?

A mnie cos przeczyszcza i gryźć będę, uprasowałam ubrania w których pojadę do szpitala, w ten weekend rodzę! tak postanowiłam :-D
a u Nas nic nowego, na dziecko się nie zanosi, na ślub też nie.. w niedzielę jadę w okolice Ael.. do Głogowa :D
Wody mi odeszły!!!!!!! Jadę na porodówkę!!!!

Fifeczko mocno trzymam kciuki za bezbolesny i szybki poród dwa parte i mały ma być na świecie :p

Ale ja żartowałam z tymi dwoma dniami! I w ogóle z tym szpitalem, że dziś....
coraz bardziej się zaczynam bać Ciebie :dry::baffled:

reklama
w niedzielę jadę w okolice Ael.. do Głogowa :D

coraz bardziej się zaczynam bać Ciebie :dry::baffled:

A dupę do mnie ruszysz czy raczej lenia masz?
Co masz się mnie bać? Przecież grudzień nie wypalił!

Ael dawaj znać jak dalej Fifka coś napisze :-) a narazie dzięki za to info ...

Będę będę, po 22 będę dzwonić.
A teraz napisała, że wody jej całkowicie odeszły więc nie ma zmiłuj się.

no to ja poprosze ciebie Atanku o smska nie wazne o ktorej godzinie..jakos sie ta nasza Fifeczka przejelam...i martwie sie, zeby wszystko bylo ok:tak: tzn na pewno bedzie ale jakos chyba lzej mi bedzie spac jak bede wiedziala co i jak :-)

Milia to podaj mi nr na priv to napisze do wszystkich babek jak coś że urodziła. Napisała Fifka, że cieszy się bardzo i jak pójdzie rozwarcie to dostanie znieczulenie, więc babki w myślach proszę jej tam szerokie pełne rozwarcie zrobić!

Fifka to chyba musi szybko bramkarza znaleźć, bo jak mały tak bardzo nisko a rozwarcie pójdzie to on ślizgiem wyleci, to żeby bramkarz łapał XD

A dupę do mnie ruszysz czy raczej lenia masz?
Co masz się mnie bać? Przecież grudzień nie wypalił!

Będę będę, po 22 będę dzwonić.
A teraz napisała, że wody jej całkowicie odeszły więc nie ma zmiłuj się.
W lutym przyjadę i pozwolę Ci nawet termin wybrać :-) mam nadzieje,że zobaczę jak cyckiem karmisz hahahaha

a widzę ,że Ty się coraz bardziej rozkręcasz.. Fifce wywróżyłaś...

Magda - Ael to się rozkręca na maxa Fifce poród wywróżyła i się sprawdził :-p mi wywróżyła synka, ale jeszcze się nie sprawdziło za mało się starała przy tych wróżbach :-p

mi wrozyła dziewczynke i jest dziewczynka ;-) a co do porodu to zobaczymy kiedy sie urodzi ;-)

reklama
W lutym przyjadę i pozwolę Ci nawet termin wybrać :-) mam nadzieje,że zobaczę jak cyckiem karmisz hahahaha

a widzę ,że Ty się coraz bardziej rozkręcasz.. Fifce wywróżyłaś...

No ja myślę, że Ty w końcu przyjedziesz, bo Wiktor chrzestnej internetowej się doczekać nie może. A ja żartowałam z Fifką nooo.... się po prostu denerwuje nią.

Magda - Ael to się rozkręca na maxa Fifce poród wywróżyła i się sprawdził :-p mi wywróżyła synka, ale jeszcze się nie sprawdziło za mało się starała przy tych wróżbach :-p

Pyscku zobaczymy czy sprawdzi się synek, ale to są moje przeczucia i tyle.

mi wrozyła dziewczynke i jest dziewczynka ;-) a co do porodu to zobaczymy kiedy sie urodzi ;-)

A bo u Ciebie Żabo to taka dziewczyńska aura panuje noo :p

Ja wam potem wrzucę zdjęcia z kąpieli młodego i ninje Wiktora :-D

Do góry