reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

O kurcze :szok: Dobre :-D

Aj znowu zostałam sama w domu.. mąż poszedł do pracy a mnie brzuch boli... :zawstydzona/y: Nic nie można zrobić... ni to posprzątać ni to leżeć ni to co... można oszaleć :no:

Madziu
wiem ze jest bliżej niż dalej... ale tak mnie to wkurza że nie chce ruszyć ani w tą ani w tą... albo by te skurcze dałyby mi spokój i nosimy do terminu albo niech sie na tyle nasilą by urodzić...

reklama
dzieki dzieczyny za wasze wypowiedzi , ja juz mam dobry nastrój :-)

fifka: przekazuje ci moja dobra energię niech w ciebie wstapi, nie smuć sie kochana :-D łap energię #######################
##########################################
#########################################
3######################################

neciuszka: a ty piszesz parcę od podstaw czy tylko przepisujesz?

sun: ja kupowałam jakieś w aptece ale nie pamiętam nazyw, wiem ze 5 pasków było w opakowaniu

moj mąz zamówił sobie tableta - zeby mnie do tego zakupu przekonać to mówił ze wgra mi e-booki i że będe go brała na spacery z dzidziusiem i na ławeczce bede sobie siedziec i serfować po sieci :-D, zgodziłam sie ale w zamian ja chce do sypialni zrobione na zamówienie takie ochraniacze do okna bo ja sie strasznie boję pająków i nie otwieram w sypialni okna mimo ze mam taką siatkę ale ona przepuszcza ter obrzydlistwa :angry: a tak bede miała taką fajną sztywną z plastiku ochronę
A dzisiaj kurier przyniósł jeszcze klawiaturę do tego tableta

Ostatnia edycja:
Lamia piszę od podstaw licencjaty magisterki. Właśnie wzięłam kolejną czubek ze mnie ;-) ale podałam wyższą kwotę i czas realizacji mam bardziej elastyczny niż te co już mam. No i temat prosty.

neciuszka: o kurde że ci się chce pisać tyle, ja jak swój pisałam to mi tle czasu zajęło że szok :-) a co mówić dla kogoś

A ja zabieram sie w końcu za to html muszę poczytać bo juz zampimniałam co i jak a mąż mnie męczy

reklama
Do góry