reklama
Olcia to mógł być okres jeśli masz jakiś stan zapalny to tak mogło to wyglądać. Szkoda że ta jedna kreska wyszła
W ramach spaceru zrobiłam zupkę i pokroiłam wędlinę na krajalnicy coraz mniej mogę ciągiem siedzieć sobie.
W ramach spaceru zrobiłam zupkę i pokroiłam wędlinę na krajalnicy coraz mniej mogę ciągiem siedzieć sobie.
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
A ja mam ochotę usiąść i płakać jaki mam dzisiaj okropny nastrój...
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Nie dołujemy sie tak!
Ja sie smuciłam że sie nie udało i czekam, czekam jak sie uda to sie uda ...
przestalam o tym myśleć za dużo schizowania ....
A ja mam ochotę usiąść i płakać jaki mam dzisiaj okropny nastrój...
<tuli> :*:* pomyśl że jak Ty jesteś smutna to Konrad też to wyczuwa.. No i Synuś za niedługo będzie z Tobą! Głowa do góry ;-)
Mi zawsze to poprawia humor jak mam zły, może Tobie też pomoże
czworaczki - YouTube
Nie dołujemy sie tak!
Masz po części racje, ale są dziewczyny, które starają się już wiele miesięcy bądź nawet lat i jakoś trudno wyluzować...
Nie wiem co z tą moją owulacja :-(... zostały mi jeszcze 4 testy to nadal będę testowała... zobaczę co mi pokaże... Skoro Atan pokazało owu w 24 dc. to może u mnie też się wszystko przesunęło...
Ostatnia edycja:
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
ja mam jeszcze młodsza siostrę, która teraz jest już na tyle dorosła, ze w chwili zwątpienia mogę śmiało do niej walić :-).Olcia a kiedy masz/miałaś termin @?
Co do fałszywych przyjaciół to niewarto sobie psuć humoru i szkoda nerwów.. Ja stwierdziłam że moimi najlepszymi przyjaciółmi na których zawsze mogę liczyć to mój mąż i moja mama :]
reklama
Podziel się: