reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamia, nie umiem pocieszać, ale wiele razy miałam jak Ty i zastanawiałam się, czemu znajomi są, jak potrzebują, a jak się coś człowiekowi pozmienia, to uciekają... Ale uszy do góy, Ci, co zostaną, są naprawdę warci przyjaźni.

reklama
silka: no ja mam wąskie grono znajomych, z którymi utrzymuje kontakty, ale wiem też ze każdy ma coś do zrobienia, ale tak jak sobie przypomnę to ja zawsze znalazłam chociaż godzinkę zeby zajrzeć jak komuś coś było, a teraz czuję sie opuszczona, :-(.
Ale co tam dobrze ze mężuś jest cały czas ze mną ,kiedy go w pracy nie ma :-) no i mam was :-D

Cześć babeczki.

Zakupy wczorajsze w sumie uważam za nie udane, ciuszki były przebrane już zostały same bez przeceny i wkońcu nic nie kupiliśmy bo nam się nic nie podobało albo za drogie było.

Odwiedziliśmy komis do którego nam nie po drodze było zawsze i jedyne co zakupiliśmy to ten sprzęcior
Zobacz załącznik 429314

No a dziś harówki ciąg dalszy :] i już wiem że się nie wyrobię jak chciałam :wściekła/y: wczoraj cały wieczór przeleżałam z bolącym brzuchem.
śliczny fotelik ;-)

fifka trzymaj sie ja na szczescie skurczy niemam wiec sie pocieszam ze tak szybko nie urodze jak on mowił ;-) nastepne pranie wisi na strychu ;-) powoli wiekszosc sie wypierze amelki ;-)
ide sie ubrac bo spec od kablowki ma przyjsc by od lutego miec jakas telewizje;-) bo umre tu z nudow ;-)
fifka smacznego ;-)

Lamia ja mam to samo ciągle siędzę w domu i tutaj nikt nie odwiedza właściwie bo nikomu się jechać nie chce. Co do weryfikacji znajomych Sil ma rację ja się przekonałam po raz kolejny w szpitalu będąc. To wy pisałyście do mnie jak się czuję i wogóle. A osoby które uważałam za przyjaciół ani razu nie napisały choćby słowa do tej pory, a jestem w domu już półtora tygodnia. Wiedzieli że idę do szpitala. Masz nas :)

Fifka a powiem ci, że jeszcze długa droga przed nami ale wiesz takie zakupy raz to raz to nie obciążają nam tak budżetu bardzo. A za fotelik taki majątek że aż żal go było nie wziąć ;)

Ja dziś mam lenia jeszcze nic nie napisałam, ale zaraz muszę się zmotywować chyba i coś zrobić.

nciuszka: juz mi lepiej a do tego tato mój dzwonił, chyba telepatycznie odczytał mój kiepski humor i mówiłze przyjedzie :-), ja musze powiedziec ze w szpitalu to moja jadena dobra kolezanka bez przymusu mnie odwiedziła, a moja pierwsza ze slubu i uważana za przyjaciółkę też przyszła ale jak jej napisałam konkretnie w smssie ze ma przyjść :-).
Ja w sumie tez mieszak mna koncu miast i wiem ze cięzko autobusem dojechać, ale nie mieszkam na koncu świata.

A ja pakuje prezent dla siostry bo mamy jej paczkę podać do Anglii i chciałbym jej coś jeszcze dokupić a nie mam pomysłu

ee wiadomo co z oolcia miala testa robic ;-)
a co z pysckiem jak jej tempka gdzie sie podziwa moja kochana ?
a madziulek chyba w pracy...

a lamiav powiem ci ja juz tez warjuje nikt mnie nie odwiedza a z tesciowa gadac nie bede... jedynie co to ostatnio bratanica przyszla pomoc z ciuszkami prasowaniem a tak nikt...ale masz nas ;-)ja bez was niemialabym co ze soba zrobic...

Witam się z rana :)

Lamiav wiem co czujesz.. Ja mieszkam w innym mieście gdzie nikogo nie znam i też mnie nikt nie odwiedza :( siedzę w 4 ścianach sama i żeby nie czuć się samotnie to z mamą wiszę na telefonie ;) na szczęście za 2 tyg się przeprowadzamy do mojego miasteczka więc już nie będę taka samotna ufff :]
Olcia gratuluję pracy :) Z tego co wyczytałam to dzisiaj miałaś robić teścior :> Trzymam &&&&&& i czekamy na wieści!
Monis u mnie nocka ok, ale śnił mi się poród i to był dziwny sen.. a to wszystko przez Iwaska bo naczytałam się wczoraj o jej porodzie ;)
Fifka trzymam mocno &&&& za dzisiejsze ktg! Oby to już była końcówka tej ciężkiej ciążowej drogi :)

A ja dzisiaj się w miarę wyspałam i aż lepszy humor :)

Hihi Atanek śpioszki w sam raz dla ciebie są ;) ŚPIOCHY BAWEŁNIANE - różne kolory roz.74 (2060142701) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Lamia no widzisz ja niby mieszkam z teściową ale ileż z nią można i całymi dniami sama w sumie siedzę. Ja mieszkam poza miastem już. A najbardziej mnie bawi jedna rzecz że te dwie przyajciółki niby co się nie odzwyają tak myślą że któraś będzie chrzestną. A tu się zdziwią. Częściej się odzywa do mnie koleżanka co teraz za granicą jest niż tamte.

Ja wszystkich znajomych zostawiłam we Wrocławiu mam z nimi stały telefoniczny i internetowy kontakt. Jestem typem samotnika i nie przepadam za odwiedzinami (ani w te, ani we wte), a już nie zapowiedzianymi (niespodziwkami) to w ogóle.

Ja miałam noc marna, zapomniałam wieczorem zjeśc magnez i jak zwykle bolały mnie w nocy biodra i miednica i od 4 tulałam się w mękach z boku na bok.

Neciuszka w Twoim linku i żyrafki dla Fifki sie trafiły :-)

reklama
Najgorsze są takie pseudo-przyjaciółki ojj znam to skądś :] .. nie ma co mieć żalu do takich. Jak mówi przysłowie "przyjaciół poznaje się w biedzie" :]
Ja jestem dosyć towarzyska i w tym mieście w którym mieszkam jest mi źle, do nikogo gęby otworzyć.. A przeprowadzamy się z mężem do naszego miasteczka w którym się wychowaliśmy a tam są nasze rodziny no i wszyscy znajomi :]
A przeprowadzamy się do teściów :-) to dopiero będzie ..

Fasolka pokazałam wczoraj mężowi ten zestaw Komoda z wanienką i przewijakiem 3w1.. Też mu się spodobał więc kto wie może też się skusimy
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Do góry