reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej kobietki!
Podczytuje was chwilami ale generalnie staram sie dzilac, bo wtedy mniej czuje, ze mdli jak diabli.

Ael! Ciesze sie, ze sie po calym dniu odnalazlas, bo juz mi wyobraznia pracowala na calego!

Cześć dziewczynki ponownie :-)

Do Poradni Badania Niepłodności dopiero jutro się zapiszę, bo rejestracja jest do godz: 14:30

Kochane pomóżcie mi to wyjaśnić. Od 14 dc robię testy owu (według P. gin. moje owu jest tak między 16-18 dc). Wiem, że to owu w 100% występuje, bo miałam to kontrolowane na USG, a po drugie przyjmuję Clo.... Spójrzcie na to i powiedzcie co myślicie...

Zobacz załącznik 429192 Na żywo te kreseczki są troszkę bardziej wyraźniejsze.... i sama nie wiem czy miałam owulacje i dlaczego ta kreseczka jest ciągle tak wyraźna od 16 dc??

Ktora kreska jest testowa, a ktora kontrolna? Bo na testach roznie bywa...
Ja powiem tak. Na zadnym tescie obie kreski nie sa tego samego koloru.. Ale poki nie wiem ktora jest ktora to nic nie powiem... :eek:
Wygladaja mi te testy na allegrowe, ktorym bardzo nie ufam i duzo zlych rzczy natemat tych paskowyc slyszalam.
gdybym miala polecac cos w rozsadnej cenie to tylko domowe laboratorium a dla bardziej rozrzutnych i niecierpliwych elektroniczne clearblue (test sam analizuje kreski i daje jednoznaczny wyńik - buzka usmiechnieta to test pozytywny, puste kolko test negatywny) ale naprawde sa bardzo drogie (wydaje mi sie, ze w pl kolo stowki za 7 testow, we francji kolo 40 euro a w szwajcarii zabojcza kwota 110 chf).
sun pamietaj, ze kazdej w pelni zdrowej kobiecie moga sie zdarzyc nawet 2-3 bezowulacyjne cykle w roku i jst to jak najbardzij normalne.

Sciskam was i czochram mocno!

dziekuje juz zjedzone ;-) mezus wrocil z pracy ;-) Amelka oszalala w brzuchu kreci sie wypina i pchaaa jak tata dal buziaka w brzuchalaaaa:eek:

ja sie nie dziwie ale to wcale czasem nie jest lagodne tylko mowie alaaaale wiem ze kocha zawsze kopie gdy tata przyjdzie nauczył ja tak ;-)

Ael
tez sie dziwe ale jednak :-D:-D:-D

A weź mi nie kłam normalnie w żywe łoczy! :p

ja sie nie dziwie ale to wcale czasem nie jest lagodne tylko mowie alaaaale wiem ze kocha zawsze kopie gdy tata przyjdzie nauczył ja tak ;-)

U mnie to było to samo, mały spał, tata wracał z pracy to ten się tak ożywiał, że miałam siniaki od wewnątrz :-D

no to mnie pocieszylaś ;-) ze nie tylko ja tak mam ;-)

widze ze nikogo niema wiec dobranoc :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry