robilas go w fazie lutealnej i to sie liczy, tu @ chyba nie ma nic do rzeczy, bo progesteron spada po @ i potem po owu znow rosnie...oczywiscie powinien ladnie przyrastac w ciazy, wraz z betka :-)miliaa dzięki za wsparcie
Nie nie brałam nigdy tabletek anty.
Zastanawiam sie jeszcze nad tym progesteronem, bo niby wyszedł niski w 23 dc,ale.. @ przyszła 25 dc, może ten spadek progestreonu to był juz przed @ ??
Powiedz mi jeszcze czy z takimi wynikami TSH powinnam iść oddzielnie do endokrynologa, bo mój ginekolog takiej specjalnosci nie ma niestety,czy tez narazie isć tylko do ginegologa, a ona mnie dalej pokieruje??
moim zdaniem lepiej pojsc do endokrynologa, bo dobrze jakby ci ktos zrobil usg tarczycy, zeby sprawdzic czy nie ma tam jakis zmian...ale gin powinien cie pokierowac.
pewnie beda ci kazac zrobic te dodatkowe badania, po nich ewentualnie dadza ci jakies leki na obnizenie poziomu tsh. ja wlasnie na wyniki takich badan czekam...
mnie lekarka powiedziala, ze moga byc takie zawirowania po tabletkach anty, stad moje pytanie...
ja zaciskam juz kicuki&&&& i daj znac co lekarz powiedzial:-)
Iwasek...nawet nie wiesz jak milo sie czyta takie slowa...widac, ze szczesliwa i spelniona jestes...bardzo ci gratuluje jeszcze raz i ciesze sie razem z toba! :*