reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Buu, to mnie zasmuciłaś z tym TSH, myslałam ze akurat to mam ok, bo norma na wynikach jest do 4,80
spokojnie kochana, to wszystko tak jak pisalam jest do wyregulowania i nie ma sie co stresowac tylko cieszyc sie ,ze wyszlo i mozna leczyc..wiec juz niedlugo bedziesz pewnie cieszyla sie jakas fasolka...norma to jedno a odpowiedni poziom to drugie :rofl2: a ty bralas tabletki antykoncepcyjne?

Właśnie, dziewczynki powiedzcie mi czy TSH można zrobić w każdym dniu cyklu, czy też się robi w wybrane dni cyklu jak np. progesteron? :-) Milia- gadaj, widzę, że się na tym znasz :-) swoją drogą, to podziwiam Cię dziewczyno za Twoją wytrwałość :-*

A mi spadła temp. i humor mam do d..y :wściekła/y: :-(

ja to jestem wyluzowana, jakbym sie tak wszystkim przejmowala to juz dawno wariatkowo by mnie czekalo...ja wierze, ze predzej czy pozniej mi sie uda i z takim nastawieniem latwiej mi sie zyje!! a co :laugh2:
TSH kochana mozesz zrobic w kazdym dniu cyklu...nie ma to znaczenia! w razie jakis pytan o badania to dawaj, ja duzo wiem, bo teraz jak sie przygotowuje do IVF to musze byc na bierzaco co jak i kiedy...wiec jakbys miala jakies watpliwosci to pisz chetnie pomoge:-)
a ty testowalas dzis?

Olcia...ja tu czekam na II kreseczki i co?:-(

ja biore sie za pizze, jak juz przygotuje to podziele sie kawalkiem :-)

Fiona GRATULUJĘ :-)synusia ;-)

magenta was pozdrawia ;-) zabiegana jest i nadal w pl wiec ciezej z dostempem do neciku a wizyte moze za tydzien powiedziala zalezy jak sie uda umowic i moze plec pozna bo nadal niezna..

Fiona ogromne gratulacje :)

Musicie poczekać do jutra :D bo dzisiaj nie zrobiłam testu ;P , zajrzę za jakąś godzinkę bo muszę prezentacje dokończyć :)

Truskawcia od dłuższego czasu jesteśmy na etapie Michasia :) mam tylko wielką nadzieję, że płeć się potwierdzi! Koniecznie zrób sobie prolaktynę bo ona uniemożliwia zajście w ciąże.. Ja leczyłam się kilka dobrych lat na tą prolaktynę i codziennie musiałam jeść tablety ale też dzięki nim szybko doszła do normy.. Jak my zaczęliśmy się starać to lekarz kazał mi przyjmować Luteinę od 16 do 25 dc i zapewnił mnie że 3 cykle i będę w ciąży. Udało się w 2 cyklu więc może to w jakiś sposób działa (?) Trzymam mocno &&&& żebyś wszystkie wyniki miała dobre!
Neciuszka czytałam o Twoich problemach i szpitalu.. Dobrze jednak że, kolejne wyniki wyszły ok :) cukrzyca to nie jest koniec świata ale jednak poważna sprawa.. Dobrze że się nie potwierdziło :]
Fasolka mnie się podoba kremowy :) ale to dlatego że ja wole uniwersalne. Swoją drogą ten zestaw jest świetny.. Tylko tak myślę, ja nie będę miała gdzie go postawić eh a szkoda. A co do pracy, jak już tak Cię wkurza i się męczysz to może warto pomyśleć już o L4.

Fiona gratuluję Synka! :* duży ten Twój bobas.. ale daliście radę :)

miliaa dzięki za wsparcie :)
Nie nie brałam nigdy tabletek anty.
Zastanawiam sie jeszcze nad tym progesteronem, bo niby wyszedł niski w 23 dc,ale.. @ przyszła 25 dc, może ten spadek progestreonu to był juz przed @ ??
Powiedz mi jeszcze czy z takimi wynikami TSH powinnam iść oddzielnie do endokrynologa, bo mój ginekolog takiej specjalnosci nie ma niestety,czy tez narazie isć tylko do ginegologa, a ona mnie dalej pokieruje??

Witam:)
FIONA GRATULUJĘ!!!!:-)

Fifciu pomyśl że jesteś już naprawdę bliziutko spotkania ze swoim skarbeńkiem. Mi to pomagało znosić wszystko. Trzymam mocno kciuki i jeśli by się dało to wysłałabym Ci duuużo siły i pozytywnego myślenia:*

Atanku też ją pozdrów:)

A u nas kupa cyc,kupa cyc czyli pierwsze tygodnie wspólnego życia :) Musze pochwalić moje szczęście. Śpimy we troje (nie chcę za często wstawać żeby ten brzuch się zagoił) i to moje kochanie wstaje w nocy by przebrać Igorka. Zakochany po uszy:) Janie mogę się na niego napatrzeć. Oczywiście wszystcy obstawiają do kogo jest podobny...ja sama nie wiem:-D Czasem jak śpi wydaje mi się że ma więcej ze mnie a znowu jak patrzę w te oczęta to widzę więcej z Przema. Tak czy inaczej jest najpiekniejszy hihihi (jak wszystkie maluszki tutaj oczywiście) :-)

Fasolka mnie się podoba kremowy :) ale to dlatego że ja wole uniwersalne. Swoją drogą ten zestaw jest świetny.. Tylko tak myślę, ja nie będę miała gdzie go postawić eh a szkoda. A co do pracy, jak już tak Cię wkurza i się męczysz to może warto pomyśleć już o L4.
Ja też chce uniwersalny bo i tak mam cała masę ubranek różowych i różowopodobnych to mi starczy :-) A to chyba wybiore zielone bo taki miałam pierwszy wybór :-) Ja też mam średnio na to miejsce, ale to jest tak fajne i wygodne, ze kupuje a miejsca będę później szukała ;-). Zresztą mam na to sponsora to nie ma się co zastanawiać ;-)

reklama
Do góry