reklama
miq
Fanka BB :)
fasolka spokojnie 1, 2, 3, 4 ... bo zaraz tam urodzisz. Ja też bym chciała rodzić naturalnie(ale to długa droga do tego) ale jak miałabym się męczyć tyle godz, zwłaszcza, ze wody były zielone to na co czekać?mój znajomy za tydz będzie ojcem, lekarz po badaniu stwierdził, że dziecko jest za duże i odr azu zlecił cc. On to ma wogole ciężka syt, na co dzień zasuwa w pracy, po noca remontuje mieszkanie i zostala mu reszta i balagan po remontowy a ojciec tej laski jak zobaczył balagan to powiedziala, że nie pozwoli, żeby dziecko i jego corka poszła do syfu. A to jakas księzniczka jest, przez całą ciążę z rodzicami, ograniczała sie do wyboru koloru farby, pokoj dla dziecka gotowy a ona do niego z tekstami(wpływ rodziców) że ona tam wcześniej nie mieszkała, będzie źle się czuła...
zafasolkujęodzaraz
miq to tylko gratulować koledze trafnego wyboru towarzyszki życia ;-) (widziały gały co brały)
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Melduję się i ja po testowaniu.
Niestety test pokazał tylko jedną kreskę Popłakałam się strasznie nawet jak o tym myślę to łzy mi napływają do oczu
Okresu i dolegliwości okresowych nadal brak Jeśli mi się uda to w piątek idę do gina.
Przytulcie mnie
Niestety test pokazał tylko jedną kreskę Popłakałam się strasznie nawet jak o tym myślę to łzy mi napływają do oczu
Okresu i dolegliwości okresowych nadal brak Jeśli mi się uda to w piątek idę do gina.
Przytulcie mnie
reklama
zafasolkujęodzaraz
martusia tulasek dla ciebie <tulasekdlamartusi>
Nie płacz biedna będą kolejne cykle i kolejne szanse. Trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i porcja fluidków na kolejny cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nie płacz biedna będą kolejne cykle i kolejne szanse. Trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i porcja fluidków na kolejny cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Podziel się: