Pyscek
:)
hej
ja tylko wpadłam się przywitać i uciekam ..
Miłego dnia życzę :-)
ja tylko wpadłam się przywitać i uciekam ..
Miłego dnia życzę :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
malami...TSH powinno miec przy zachodzeniu w ciazy 2.5 a najlepiej jeszcze nizej...progesteron oznacza, ze niestety w tym miesiacu nie mialas owulacji... i prolaktyna tez za wysoka, powinna miec ok 24 chyba...co oznacza, ze powinnas zbic prolaktyne, bo ona tez ci hamue owulacje. mysle, ze dostaniesz bromka, ktorego bedziesz brala na noc i prolaktyna spadnie ci w jakies 3 tyg...nie wiem co do progesteronu i tarczycy, bo sama mam tarczyce 3,8 i bylam u endokrynologa, skierowala mnie na dodatkowe badania TSH z rozbieciem na ft3, ft4, anty tpo i anty tg. teoretycznie z taka tarczyca mozesz zajsc w ciaze, ale istnieje wieksze ryzyko poronien wtedy...uf...no to chyba tyle:-)
nic sie nie martw , wszystko jest do wyregulowania i bedzie dobrze:-)