reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no tak takie rzeczy to tylko w Polsce są możliwe, czasami faktycznie przechodzi mi przez myśl, żeby to wszystko walnąć i wyjechać, ale tak ciężko pracowałam na to wszystko co mam, i te starania o dziecko ah

witam
Mig tesknilam :*
pyscek wiesz kochanie ja nadal trzymam &&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~

no wiec na ktg jak zwykle niunia spala ;-)
gin z medicovera obejrzal ktg i nie badal
potem dostalam sie do doktora na nfz ginka i zrobil usg niestety przy badaniu musial mnie troche podusic bo nogi nie chciala pokazac ;-) wedle wymiarow wszystkich jest juz w 37tyg a glowke ma juz rozwinieta na 40 tydz i pan doktor powiedzial ze jesli w ciagu 3 tyg nie urodze to mam przyjsc bo uwaza ze wczesniej urodze choc szyjka jeszcze trzyma ladnie ... a Amelka wazy 3254g ;-) wielkoludek moj kochany ;-)
a teraz ide cos zjesc a potem z bratanica wielkie prasowanie tzn pierwsza porcja reszta siwe suszy na strychu ;-)
wiec bede wieczorkiem narazionek papa ;*

Atanku życzę Ci szczęśliwego rozwiązania! Oby poszło szybko i bezboleśnie :) Na początku roku mamy wysyp maluszków :)
miq cała polska to paranoja...też planuję wyjechać, ale dopiero kiedy skończę studia...

bella ma fasolke nikt nie urodzil
a co u nas spokojnie fifka nam sie meczy ze skurczami nie regularnymi...
ja po wizycie u ginka i po ktg i wyszlo na to ze moge juz .02 urodzic wedle usg bo taka duza sie zrobila ;-) ma ponad 3254g ;-)

reklama
bellka gratulacje!!
biedna fifka tyle się męczy. Ale każdy dzień jest na jej korzyść :-)
atan to super że malutka taka duża

Do góry