reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aelku Wiktorek jest po prostu boski :) Ciotki tez go kochaja :***
Pok a schudlam nie wiem w ile bo sie nie wazylam ale zauwazylam spadek wagi tak na poczatku grudnia...
Atanku tesciora robilam w niedziele i byla jedna krecha... nawet cienia drugiej nie bylo... poczekam jeszcze kilka dni i zatestuje, moze z Pyszczkiem :)
A i witam nową koleżanke :)

reklama
sun kochana jak samopoczucie moje hym chyba dobrze obolala jestem ale zyje ;-) chodze jak pingwinek ;-) i dzis mi powiedzieli ze mam ladne wciecie ze brzuszek mi sie obnizyl i ze ladnie mi w ciazy ;-) a takie komplemenciaki pomagaja ;-) a osttatnio szczesliwa bo robilismy pokoj i kacik amelkowy i od poniedzialku maz jest ze mna a nie ja sama w pokoju wiec jest inaczej i milo mi ale konczy sie urlop meza i od poniedzialku do pracy idzie ;-( bede tesknic bo on do pracy rano wychodzi i wraca kolo 23..

no ael wedle usg jakos w grudniu amelka chciala wyjsc 19.02 wiec cos w tym moze jest ;-)
a co do filmiku KOCHAMY Wiktorka ;*tylko on zaraz sobie raczke zje ;-)

ja bym chciała coś każdej z WAs napisać, a później zapominam co
:-)

Dziś zakupiłam Amelce dekoracje na ścianę, nie planowałam ale były takie rozkoszne i komplecik z sukieneczką, bo już mi do niej tęskno :)

Ael rozkoszny ten Twój bobas. Zawsze taki uśmiechnięty i pogodny :-)

Atan bardzo przytulny kącik. Jeszcze mnie dogonisz z porodem jak ja nadal będę w dwupaku

Fifka Ty biedaku, pewnie już jedziesz do szpitala. Naważniejsze to mieć zaufanie do lekarzy, ale czy Ty takowe posiadasz? Skaczące tętno sie zdarza i nie jest to bezwględne wskazanie do cc. To jest do obserwacji.

Bella super, gratuluję II :-)

Pok a TY jedz jak masz ochotę, jeszcze nie wiesz co Cię czeka, a może mdłości przed Tobą i będziez narzekała jak Fifka, że chudniesz. Nie odmawiaj sobie, później fajnie się to wspomina.
Ja już w ramach dity poporodowej zakupiłam dziś płatki owsiane :-( i będę jadła na śniadanie.

Sun a na jakim etapie starań Ty teraz jesteś?

pewnie i tak wszystkich nie spamiętałam :-(

:-)

Ael - cudo!

Madziulek - ale schudlas badzo widocznie? 10kilo w miesiac? czy jak?

donia ja dzis nie jem.. na mysl o jedzeniu mi slabo. glodn jestem ale nic w lodowce mnie nie przekonuje... fuj. nic mi nie smierdzi i to co mam to chyba nie sa mdlosci. ja mam po prostu wstret do jedzenia...

Dzięki dziewczyny za przyjęcie :-) Mam nadzieję, że już niedługo będę miała tak cudne suwaczki jak Wy!!! :-D

Witam nową staraczkę :-).... z całego serca życzę II kreseczek :-)... a od jakiego czasu staracie się o fasolkę????

Doniu jak sama widzisz, staramy się już prawię 10 m-c... niestety bez skutecznie... Mąż w poniedziałek odebrał wyniki badania nasienia i niestety morfologie plemników ma słabą... mimo, że mieści się w normie... Od mojej P. ginekolog dowiedziałam się, że raczej bez inseminacji się nie uda... więc lekko się podłamałam, ale nie poddaje się... Natomiast czytałam na różnych forach (jak i tu pok jest przykładem), ze niska morfologia plemników daje szanse na naturalne zapłodnienie...

Ostatnia edycja:
Pok a wiec zaczelam na pewno po odstawieniu ale wolno, pozniej zaczelam pracowac, jesc mi sie nie chcialo, wiec schudlam... w grudniu na poczatku sie wazylam i zauwazylam ze schudlam 7kg, pozniej po 2 tyg znowu 2, a teraz bylam i znow 1 kg ubyl... Ja to sie ciesze, bo strasznie duzo przytylam jak bralam tabletki... a kazdy zauwazyl ze schudlam, nie duzo ale widac...

donia pokaz naklejki zdjecie prosze zakupów ;-) a raczej cie nie dogonie ;-) predzejj nasza fifka ;-)

pok ja na poczatku tez mialam wstret jedynie mi frytki smakowaly wiec je zajadalam takie suche z kombiwaru ;-)

reklama
Do góry