reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hejka :)
Belka gratuluje serdecznie... Pyscek tez gratuluje, bo jest w szkole i kazala mi przekazac gratulacje :***
Fifciu oj biedaczko Ty nasza... Nameczysz sie jak nie wiem.. ale jeszcze troszke i zobaczysz Konradka :)
Atanku pokoik pierwsza klasa ;)

reklama
Milia- właśnie o to chodzi, że cuda się zdarzają :-D pytanie, dlaczego nie miały by się zdarzyć właśnie nam? ;-) (dlatego ja będę &&&&& :-D ) Tak jest, czekamy – nic innego nie możemy zrobić :-)

Madziulek
- a z Tobą jak? :-) dostałaś @ czy szykuje się kolejny teścik? :-D

Madziulek- kochana, ale to niezdrowe :-( nawet jeśli schudłaś, to nie powinno być do tak drastyczne, żebyś @ nie miała, chociaż bardziej życzę Ci by to była fasolka :-D masz do gina i to już :-D

Madziulek no wlasnie dzis myslalam o tobie wiesz tego 3.02 mozesz przyjechac wczesniej to pojde po ciebie nie bede taka ;-) choc jest latwa droga jak bedziesz przed wejsciem czynnym to prosto ta ulica do konca az na kaponiere dojdziesz i potem w lewo z gorki kazdy ci powie jak dojsc na sw marcin do zamku ;-) ale jest wyjscie ze pojde po ciebie ;-)
a co do @ to kochana ile juz sie spoznia? moze zrob testa znowu ;-) bo niewiadomo co sie dzieje ze tak dlugo..nic nie wiadomo..

U mnie jest teraz koleżanka żebym sama w domu nie była, dlatego się nie odzywam... Na ktg mały ma dziwnie skaczące tętno... najprawdopodobniej jest podduszany przez te skurcze... wieczorem jadę jeszcze raz i najprawdopodobniej już zostanę w szpitalu - znowu...

Trzymajcie za nas kciuki...

fifka oczywiscie ze bedziemy trzymac kciukasy za was bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
trzymaj sie kochana :*

Truskawciu a schudlam 10 kg, na pewno tez przez to ze nie biore juz tabletek anty, bo mi to gin powiedzial... A po odstawieniu tez nie mialam @, pozniej dupek i przez 5 cykli bylo ok, a teraz juz go nie biore i znow @ nie ma...
Atanku to milo ze bys po mnie przyszla, chociaz nie chcialabym zebys sie meczyla, ale ja Poznania nie znam, a po co mam błądzić... Bede do Ciebie jeszcze dzwonic bo nie wiem co bedzie do 3.02... A @ powinna byc 3.01...
Wczoraj poklociłam sie z tym moim i sama wypilam cale winko a dzisiaj glowa bolala ze hej :)

CC nikt mi od ręki nie zrobi... moge sobie co najwyżej pomarzyć... chyba ze faktycznie z tym tętnem sie okaże ze jest coś nie tak.... a to ze się męcze... a kogo to obchodzi? oni pilnują własnej dupy.....

reklama
fifka boze w zyciu nie myslalam gdyby nie wy ze w szpitalu tak ciezko jest.. i ze wszystko maja gdzies... ja pierdykam.. wspolczuje ;*

madziulek test nawet jesli dluzszy cykl mialas powinien juz wyjsc a jesli nie to marsz do ginka by sprawdzil co jest grane!!
a co do winka to ah ah tez bym se wyppila ;-) ale picolo tropikalne tez dobre tylko do sklepu daleko po tych schodach... znikam bo rodzinka sie zjawila...

Do góry