reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifcia...ja tez sie nie znam ale kochana bierz dupaka w troki i lec na CC...ja bym tak zrobila. Konradek na pewno jest gotowy do wyjscia...kochanie tak ci radze, bo nie chce zeby cos sie stalo. ja bym zapytala Aelki jakie ma na ten temat zdanie. kurde...wspolczuje ci i tule mocno

Belka...gratuluje ci serdecznie! wspaniala wiadomosc...chyba szybko udalo ci sie zafasolkowac, bo my sie nawet nie znamy :tak::-)

kochane powiedzcie mi, bo dziwnie mi cos puka w brzuchu na dole, jakby jajniki, macica...nie wiem sama. jakbym miala take bulgoty...co to jest? bo az sie martwie...i w ogole ciagnie mnie wszystko a @ dopiero za jakies 1,5 tyg

Ostatnia edycja:
reklama
Co jak co ale mi się też tak wydaję, że jeżeli cokolwiek złego dzieje się z tętnem dziecka to kwalifikuje się to do natychmiastowej cesarki... :baffled::baffled: a tu każą jej obserwować ruchy młodego :baffled: coś jest nie tak z tymi lekarzami! :wściekła/y:

No zostawić was na trochę a tu takie rzeczy.

Fifciu bidulko ależ ci lekarze są :/

Truskawcia tak obnażałam się wczoraj, dziwię się że nie oberwałaś po oczach tym moim balonem ;)

milaa ja to nie wiem co/ kto ci tam puka ;)

Ja znów złośnika mam :(

Ostatnia edycja:
Cóż Emi, ja myślę, że sam fakt iż coś z tętnem małego było nie tak, kwalifikowało się do cesarki.
Obecnie jest tak duże ryzyko komplikacji nie z powodu wczesnego porodu ale tego, że tak długo Twój organizm się męczy i tak naprawdę wycieńczony Twój organizm nie da rady na naturalny poród. Ja Ci kochana radzę zadzwonić do ginki i pogadać od serca, może ona jest w stanie wystawić Ci zaświadczenie do cc. Byleby się jak najszybciej skończył ten koszmar.

fifka: co t osię dzieje, ja tez nie rozumie jak mogą nic nie robić i kazać kontrolować ruchy dziecka , przecież sie tak nie da, nosz nóż sie w otwiera na takie coś ,

No zostawić was na trochę a tu takie rzeczy.

Fifciu bidulko ależ ci lekarze są :/

Truskawcia tak obnażałam się wczoraj, dziwię się że nie oberwałaś po oczach tym moim balonem ;)

milaa ja to nie wiem co/ kto ci tam puka ;)

Ja znów złośnika mam :(

Co się dzieje neciu? :)
Nie złość się- nie warto :-). Zobacz: dziś jest piątek i w ogóle:)

Milia- nie martw się, tak jak mówiłam poplątanie z pomieszaniem :-p czasem są takie cykle :-)

Neciuszka- nerwusku ;-) złościsz się hormonami? ;-) a dokopałam się do Twojego brzuszka :-D jest piękny, przesłodki :-D

Fifcia-
teraz to się martwię o Ciebie :-* :-(

Lamia- do Twojego brzuszka też się dokopałam :-D pięęękny :-D

Witajcie!
Jednak zrobilam dzisiaj tescik, bo mamy wieczorem isc do znajomych, wiec chcialam wiedziec czy mogę jakies piwko wypic, ale nic tego... Pojawily sie piękne II :-)

Nadrobilam wszystko co nabazgralyscie, ale z tego wszystkiego zapomnilama wiekszosci :zawstydzona/y:
Atanku kacik śliczny
A brzucholki wszystkie superaśne :-D
Ael super z Was para a na Wiktorka to napatrzeć się nie mogę, taki przystojniak :-)
NO no Gratuluję i zycze spokojnej ciązy ;-)

fifka kochana boze jak mi cie zal ze sie tak meczysz <glaszcze>

Gratuluję!! ;)

Dołączam się do grona staraczek!! Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie ;)
Od dwóch miesięcy staramy się z mężem tak konkretnie o dzidzię, choć nie zabezpieczamy się już od około 7 miesięcy (uważaliśmy w dni płodne, bo mam problemy z tarczycą). Teraz okres spóźnia mi się o 2 dni a ja zwyczajnie boję się zrobić test by po raz kolejny nie przeżyć rozczarowania :crazy: (w robieniu testów niestety mam już doświadczenie ;/)

reklama
milia nie znamy sie, bo jestem tu od niedawna i malo sie udzielam, ale rzeczywiście dosyć szybko nam się udalo, bo w drugim cyklu.
Fifcia brak słow poprostu o tej naszej służbie zdrowia, i dziewczyny maja racje z tym cc, moze twoja gin dala by ci skierowanie. Chociaz mi sie wydaje ze jak tetno zanika to bez zastanowienia powinni Konradka wyciagac.
martusia witaj!!

haha to ja juz mogę staraczkom ciążowe fluidki przesylac? :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry