reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hahaha:-D tak Pyscku wlasnie zrobilam...powiedzial, ze jutro pojdzie:-) czyli skutkuje!:laugh2:
Atan...ja widze, ze zajac goni zolwia tylko zeby go nie zjadl :laugh2:

A zajaca i zolwia siostra mi dala tzn ja zolwia a maz zajaca ;-) i tak w remoncie wynoszenia wszystkiego z pokoju sie znalazl a na zdjeciafch widac tez nowe panele ;-)

o matko!
dawno mnie tu nie było ale aż tak bardzo się nie spóźniłam na tego MEGA NJUSA!!!
POK KOCHANA GRATULUJĘ!!!
życzę spokojnej ciąży, prawie bez dolegliwości, mnóstwo kopniaczków i bezbólowego porodu w terminie

i oczywiście witam wszystkie (te które mnie pamiętają i te nowsze)
mam nadzieję że tu same dobre wieści
co nowego?

Ostatnia edycja:
milenko poruszaj żuchwa w prawo i w lewo i z otwarta buzia tez spróbuj moze pomoze mi pomaga ;-)

reklama
ja mam super przepis na chore zatoki czołowe i uszy.. Sprawdza się w 99,99%!
1. Rozgrzej sól na patelni (uważaj by jej nie spalić). UWAGA bardzo szybko robie się okropnie gorąca!
2. PRzesyp całość do skarpetki.UWAGA na gorącą sól.
3. Przykładaj sól do czoła tak długo jak długo sól pozostaje ciepła..potem ją wysyp do kosza.

Zafasolkuje: ja uwielbiam: http://www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0&feature=related

Ostatnia edycja:
Do góry