reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pok...kochana ja chyba jeszcze nie gratulowalam...dawno mnie na forum nie bylo, wiec i nie wiedzialam, ze w ciazy jestes!!:happy: kochanie jestem taka szczesliwa, ze ci sie udalo! rewelacja!!:-)
ej, ale ja ty ZES to zrobila po takiej dlugiej walce?:eek: zazdraszczam szczerze!!! i caluski w brzusio jak zwykle przesylam dla moich kochanych ciezaroweczek:*

Atanku...kacik mistrzowski!! sama bym sie tam polozyla:laugh2: Amelcia szczesliwa bedzie jak zobaczy to wszystko co mamusia jej przygotowala:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Mili TATUS skrecał wiec sprosotowanie mamusia i tatus zrobil ;-) bo maz mi sie buntuje ;-) bo czekal na komentarze ;-)
a ja do tego zajaca pewna nie jestem ale dziury zakrywa ;-)

Atanku no no no śliczny kacik, mam nadzieje ze go zobacze na zywo ;) a i męzusiowi tez pogratuluj, w koncu napracowal sie chłopina :)
A Magda tylko na fb na kameralnych napisala ze znika z forum ale dlaczego to nie wiem :( Wracaj do nas Kochana ;*

Ostatnia edycja:
Ael pięknie wyglądasz!!! Nie wspominając o malutkim :-D

Pok ja tęskniłam :-( ale teraz taka zaaferowana jestem tym co się dzieję ze jakoś nie ogarniam tego co piszecie.... :zawstydzona/y:

Magda a ty co? Gdzie idziesz? :-(

Atanku kącik śliczny!! Fantastycznie tak się patrzy na ukończone miejsce dla jeszcze nienarodzonego dzieciątka! Czuję sie wtedy to, ze tak mało czasu już zostało! :tak:

U mnie bez zmian... mam dość... ruszyło by coś w jedna lub drugą stronę... ni to normalnie funkcjonować ni to rodzić... jutro mój wraca do pracy i znowu będę się denerwować będąc sama w domu :zawstydzona/y: Skurcze mogły by minąć i pojawić się w dniu porodu...

Atan...pisze sprostowanie specjalnie dla twojego eMka...oczywiscie to rowniez jego zalluga, ze to wszystko tak pieknie wyszlo!! pogratuluj!:-) zajac jest zajebiaszczy, wiec niech tam wisi! pasuje;-):-D

ja sie wlasnie z moim poklocilam o to, ze chcialam, zeby poszedl na zakupki, bo nie ma proszku i plynu do mycia a ja nie bede tego dzwigac...a on powiedzial, ze on ostatnio odkurzal w domu i nie bedzie dzis robil zakupow, bo limit robot dla domu juz wykorzystal:crazy: chyba go po.sra.ło...pf! to ja mu od jutra nie bede prala i ciekawe czy bedzie sie tak licytowal:confused2: ale mi sie chce go kopnac!:happy:

reklama
Do góry