reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pok...kochana ja chyba jeszcze nie gratulowalam...dawno mnie na forum nie bylo, wiec i nie wiedzialam, ze w ciazy jestes!!:happy: kochanie jestem taka szczesliwa, ze ci sie udalo! rewelacja!!:-)
ej, ale ja ty ZES to zrobila po takiej dlugiej walce?:eek: zazdraszczam szczerze!!! i caluski w brzusio jak zwykle przesylam dla moich kochanych ciezaroweczek:*

Atanku...kacik mistrzowski!! sama bym sie tam polozyla:laugh2: Amelcia szczesliwa bedzie jak zobaczy to wszystko co mamusia jej przygotowala:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Mili TATUS skrecał wiec sprosotowanie mamusia i tatus zrobil ;-) bo maz mi sie buntuje ;-) bo czekal na komentarze ;-)
a ja do tego zajaca pewna nie jestem ale dziury zakrywa ;-)

Atanku no no no śliczny kacik, mam nadzieje ze go zobacze na zywo ;) a i męzusiowi tez pogratuluj, w koncu napracowal sie chłopina :)
A Magda tylko na fb na kameralnych napisala ze znika z forum ale dlaczego to nie wiem :( Wracaj do nas Kochana ;*

Ostatnia edycja:
Ael pięknie wyglądasz!!! Nie wspominając o malutkim :-D

Pok ja tęskniłam :-( ale teraz taka zaaferowana jestem tym co się dzieję ze jakoś nie ogarniam tego co piszecie.... :zawstydzona/y:

Magda a ty co? Gdzie idziesz? :-(

Atanku kącik śliczny!! Fantastycznie tak się patrzy na ukończone miejsce dla jeszcze nienarodzonego dzieciątka! Czuję sie wtedy to, ze tak mało czasu już zostało! :tak:

U mnie bez zmian... mam dość... ruszyło by coś w jedna lub drugą stronę... ni to normalnie funkcjonować ni to rodzić... jutro mój wraca do pracy i znowu będę się denerwować będąc sama w domu :zawstydzona/y: Skurcze mogły by minąć i pojawić się w dniu porodu...

Atan...pisze sprostowanie specjalnie dla twojego eMka...oczywiscie to rowniez jego zalluga, ze to wszystko tak pieknie wyszlo!! pogratuluj!:-) zajac jest zajebiaszczy, wiec niech tam wisi! pasuje;-):-D

ja sie wlasnie z moim poklocilam o to, ze chcialam, zeby poszedl na zakupki, bo nie ma proszku i plynu do mycia a ja nie bede tego dzwigac...a on powiedzial, ze on ostatnio odkurzal w domu i nie bedzie dzis robil zakupow, bo limit robot dla domu juz wykorzystal:crazy: chyba go po.sra.ło...pf! to ja mu od jutra nie bede prala i ciekawe czy bedzie sie tak licytowal:confused2: ale mi sie chce go kopnac!:happy:

reklama
Do góry